CHP’li İsimden Bomba Açıklama Dershanedeki Sorular Sayesinde KPSS'den Full Çektim

Türkiye 2022 KPSS’nin iptalinin şokunu daha atlatamamışken CHP’li isimden başka bir flaş açıklama geldi. CHP'li Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı İzel Zenginobuz, meclis toplantısında 2010 KPSS’de soruların önceden sızdırıldığını açıkladı.

CHP’li İsimden Bomba Açıklama Dershanedeki Sorular Sayesinde KPSS'den Full Çektim

31 Temmuz 2022 yılında yapılan KPSS sonrası yaşanan gelişmeler henüz sıcaklığını korurken CHP'li Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı İzel Zenginobuz’dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Zenginobuz, 2010’da arkadaşının daveti ile gittiği dershanede 'mantık sorusu çıkacak' dediklerini, 2010'daki üniversite sınavında 2 tane mantık sorusu çıktığını ve matematikte buradaki dersler sayesinde full yaptığını söyledi.

Zenginobuz mecliste yaptığı açıklama,

"Geçtiğimiz günlerde yapılan KPSS sınavında yine bir çocuk oyunu gibi bir şey yaşadık.

ÖSYM Başkanı görevden alındı. Biz bunu ilk kez yaşamıyoruz. Benim girdiğim 2010'daki üniversite sınavında da benzer bir şey yaşamıştık. O zaman da bir dershane son anda ek ders koydu. Arkadaşlarım bana gelip, 'bizim dershane mantık sorularıyla ile ilgili ders koydu. Gitsek mi gitmesek mi?' dedi.

Gitmeye karar verdik. Arkadaşlarım sağ olsun beni de çağırdı. Ben de kaçak öğrenci olarak gittim. Ben de 'bir bilgi bir bilgidir' deyip gittim. 'Mantık soruları 35-40 senedir çıkmıyor' dediler. Bizim dershane bu bilgiyi vermemişti. İyi ki son anda gitmişim. Yemin ediyorum sınavda gözlerim fal taşı gibi açıldı. 2 tane mantık sorusu çıktı.

Matematikte birinci ve ikinci bölümde full çıkardım. O ders sayesinde oldu. 40 sene sonra mantık sorusu çıkacağı bilgisi birilerine nasıl ulaştıysa, işte bugün de aynı şey hala yaşanıyor" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /