Promosyon miktarı 37 bin TL oldu! Duyanı zil takıp oynattıran promosyon müjdesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edilen 4,463 işçi için geçerli olan banka promosyonu, 30 Haziran 2024 Pazar günü çalışanların hesaplarına aktarılacak. Bu promosyonla her bir çalışan, 37,200 TL tutarında ödeme alacak.

Promosyon miktarı 37 bin TL oldu! Duyanı zil takıp oynattıran promosyon müjdesi

30 Haziran Pazar günü, Muğla Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde istihdam edilen toplam 4,463 personel için banka promosyonu hesaplara yatırılacak. Her bir Büyükşehir personeli, 37,200 TL tutarında banka promosyonu alacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla'da birlikte hizmet verdikleri Büyükşehir çalışanları için her zaman en üst düzeyde düşündüklerini ifade etti.

PROMOSYON

BAŞKAN ARAS, MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARI İÇİN PROMOSYON ANLAŞMASI HAKKINDA KONUŞTU

Başkan Aras, "Ülkemizin ekonomik zorluklarla boğuştuğu bu günlerde, Büyükşehir personeli için promosyon anlaşması imzaladık. Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına verilen bu promosyonun, onların refahı ve mutluluğu için kullanılmasını diliyoruz. Muğla için birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızın haklarını her zaman göz önünde bulundurarak, hizmetlerimizi sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.