Balgamı 2 dakikada vücudunuzdan atacaksınız! Bu 3 malzemeyi karıştırıp için, sonra teşekkür edeceksiniz!

Kış aylarında sık hastalanıyor ve balgamı atmakta zorluk çekiyorsanız bu tarif tam size göre ...

Balgamı 2 dakikada vücudunuzdan atacaksınız! Bu 3 malzemeyi karıştırıp için, sonra teşekkür edeceksiniz!

bitkiBALGAMDAN BİRTÜLÜ KURTULAMIYORSANIZ BUNU DENEYİN!

Kışın en kötü tarafı hastalıklardır. Sık hastalanan kişiler özellikle kış aylarında geçmek bilmeyen öksürük ve balgamla uğraşırlar. Balgam ve öksürüğün hemen kesilmesini sağlayan mucizevi bir karışımla bu hastalıktan kurtulabilirsiniz. İşte detaylar….

balgam

Kışın belası olan öksürük ve balgam kolay kolay atılmıyor ve sizi her geçen gün daha çok etkiliyorsa bir de bunu deneyin. Bir çok kişi kış ayına girmeden önce pastil ve hapları hazır eder. Ama aslında bu hastalıktan kurtulmak için bu kürü muhakkak denemelisiniz. Bu karışım içerisinde bulanan bitkiler sayesinde tam bir şifa kaynağı oluyor. İçinde bulunan limon, karanfil zencefil, bal ve tarçın kısa sürede hastalıkların geçmesine neden oluyor.

balgam söktürücü

BU KARIŞIMI EVDE DENEMELİSİNİZ

Nezle, grip gibi hastalıklara sık sık yakalanıyorsanız bitkilerin gücünden yararlanmayı ihmal etmemelisiniz. Bitkisel çaylar bu hastalıklar daha gelmeden önce tüketilerek hastalıklara karşı kalkan görevi görebilir. Sizde evinizde hazırlayabileceğiniz bu karışım sayesinde balgamdan kurtulabilirsiniz. Karışımı hazırlamak için ise hem evinizde rahatlıkla buluna hem de aktardan temin edeceğiniz bu ürünleri kullanabilirsiniz.

 

BALGAMI YOK EDEN TARİF

Balgamınız var sa kurtulmak için 3 diş sarımsak, 1 adet limon, 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 tatlı kaşığı toz tarçın, 4 yemek kaşığı bal, 4 adet karanfil, 1 adet orta boy kuru soğan, 2 su bardağı su kullanarak bir karışım hazırlamalısınız. Bir buçuk bardak su bir tencerenin içerisinde kaynamaya bırakılır. Bu kaynayan su bir kaseye alınır ve içerisine soğan ve sarımsaklar doğranarak atılır. Su soğuyana kadar da sarımsak ve soğan suyun içerisinde bekletilir. Daha sonra sudan çıkarılan soğan ve sarımsaklar bir kenara alınır. Hazırlanan su bir kavanoza aktarılır. Bu suya limon, toz zencefil, bal ve tarçını ilave eldir. Karanfiller de toz haline getirilerek bu karışıma eklenir. Sonra kavanozun kapağı kapatılır ve tüm malzemeler karışana kadar çalkalanır. Daha sonra ise tüketebilirsiniz.