Sağlık Bakanlığı 11.317 İşçi Alımı Başvuru Onaylandı Mı Nasıl Bakılacak

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı yapan adaylara uyarı. Başvuruların geçerli olup olmadığını kontrol ettiniz mi, peki nasıl kontrol edilecek?

Sağlık Bakanlığı 11.317 İşçi Alımı Başvuru Onaylandı Mı Nasıl Bakılacak

Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi alımı için başvurularda sayılı saatler kaldı. Başvurusunu tamamlayan adaylar şimdi kura çekimi bekliyor. 81 ilde yapılacak alımların kuraları 28 Aralık tarihinde başlayacak.

Başvurular sona ermeden adayların dikkat etmesi gereken bir konu var. Başvuruların geçerli olup olmadığı konusu. Peki bu nasıl kontrol edilecek, başvurumuzun geçerli olup olmadığını nasıl göreceğiz. İşte o yöntem

İŞKUR internet şubesine kişisel bilgileriyle sisteme girecek adaylar, burada yer alan iş başvurularım sekmesine girecek.

Daha sonra karşımıza gelen ekranda altı kısımda aktif olan başvuruların yer alacaktır. Burada dikkat etmeniz gerek nokta ilan numarasının başında yer alan noktanın yeşil renkte olması. Eğer başvurunuzun rengi yeşil ise başvurunuz geçerli anlamına geliyor.

Başvurunuzun rengi kırmızı ise başvurunuz geçersiz, renk turuncu ise başvurunuz yetersiz anlamına geliyor.

Bununla beraber ilan numarasının yanında yer alan ‘Başvuru Belgesi’ne tıklayarak başvurunuzun alınıp alınmadığını görebilirsiniz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /