18 yaş üzeri, mezuniyet şartsız iş fırsatı! Part time personel alımı başladı

Beltur Kültür Turizm Ticaret A.Ş, 50 garson ve servis elemanını işe alacak. Başvuru süreci ve talimatlar hakkında daha fazla bilgiyi bu haberde bulabilirsiniz.

18 yaş üzeri, mezuniyet şartsız iş fırsatı! Part time personel alımı başladı

Belediye üyesi Beltur Kültür Turizm Ticaret A.Ş., sosyal tesisler için 50 garson ile ervis elemanı alımı yapacağını duyurdu. Bu pozisyonlar üniversite öğrencilerini yarı zamanlı çalışmak üzere hazırlanmıştır.

Başvuru Koşulları

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması

- 18 yaşından büyük olmak.

- Vatandaşın hakları elinden alınmamak,

- Askerlik ile ilgili olmayan (Erkek adaylar için).

- Çalışmayı engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması (vardiyalı çalışma veya rotasyonlu çalışma etkilenmemesi).

- Örgün eğitim alan üniversite öğrencisi olunması,

Başvuru süreci nasıl işliyor?

Başvurular Çorum Belediyesi'nin Çok-İş platformundan online olarak yapılıyor. Başvuru sonrasında açık kontenjanın 3 katı kadar aday mülakata çağrılacak ve mesleki tecrübe ve kariyer özelliklerine göre değerlendirilecek. Mülakat yeri ve saati size e-posta, telefon ya da SMS yoluyla bildirilecektir.

Çorum Beltur ve Çalışma Koşulları

Çorum Beltur Kültür Turizm Ticaret A.Ş. Çorum merkezli bir şirkettir. Şirket, Çorum'un hem kültürel hem de turizm değerlerinin tanıtılması ve geliştirilmesi amacıyla farklı projeler yürütmektedir.

Seçilen adaylar Çorum ilindeki bir sosyal tesiste yarı zamanlı olarak çalıştırılacaktır. Çalışma saatleri henüz belirlenmedi.

Başvuru Kılavuzu

18 yaş üzeri, mezuniyet şartsız iş fırsatı