3 Bakanlık Kamuya Bugün 780 Personel Alım İlanı Yayımladı

Kamu kurumları bugün yeni personel alım ilanı yayımladı. 3 Bakanlık toplamda 780 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

3 Bakanlık Kamuya Bugün 780 Personel Alım İlanı Yayımladı

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında 3 bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 780 personel alımı yapılacağı duyuruldu. En fazla alım Milli Savunma Bakanlığına;

Milli Savunma Bakanlığı

Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi, toplamda 555 kamu personeli alım ilanı yayımladı. Personel alımı için başvurular bugün başladı. Milli Savunma Bakanlığına 319, Milli Savunma Üniversitesi için ise 236 personel alımı gerçekleştirilecek. 2022 KPSS ile yapılacak başvurularda taban puan şartı bulunmuyor. Lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI 555 PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak. 9 farklı pozisyonda toplamda 145 kamu personeli istihdam edilecek. Başvurular 5 Aralık 2022 tarihi itibariyle başlayacak olan başvurular için 2022 KPSS’den 60 ve üzeri puan almış olma şartı bulunuyor.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 80 PERSONEL ALIMI İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İçişleri Bakanlığı

Banaklık tarafından uzman yardımcısı kadrosu için 80 personel alımı yapılacağı duyuruldu. KPSS ile yapılacak başvurularda sonra başvurusu onaylanan adaylar sözlü giriş sınavına alınacak. Başvurular 2021-2022 KPSS puanlarıyla yapılabilecek ve ilgili puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 80 PERSONEL ALIMI İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /