Son Dakika: Yerli Otomobil Özellikleri ve Modelleri

Son dakika yerli ve milli otomobil tanıtımı yapılıyor. Yerli otomobil tanıtımından canlı yayın.

Son Dakika: Yerli Otomobil Özellikleri ve Modelleri

İLK OTOMOBİL TANITILIYOR!

GÜRCAN KARAKAŞ TOGG CEOSU ŞUNLARI SÖYLEDİ:

Değerli misafirler, Türkiye'nin özlemini giderme amacıyla çıktığımız yolda, hayallerimizi de bir adım öteye taşımak üzere otomobilden daha fazlasını yapmak üzere söz verdik. Bugün geldiğimiz noktayı anlatmak, otomobilizi tanıtmak ve otomobilden daha fazlası derken neyi kast ettiğimizi anlatmak istiyoruz. Dünyada oyunun kuralları değişiyor. Yeniden yazılıyor. Neden? müşterilerin beklentileri değişmekte, teknolojinin gelişmesiyle, otomobilimiz akıllı bir cihaza dönüşmekte. Akıllı cihaza dönüşen otomobil, yeni bir yaşam alanına dönüşmekte. Evimizde ne yapabiliyorsak, yaşam alanına dönüşcek. 

Cep telefonunun başına gelen otomobilin de başına gelecek. Peki bunların sebebi nedir diye baktığımızda, tüm dünyada teknoloji boyutunda trendler var. Otomobilde elektrikli cihazların erişilebilir noktaya gelmesinden sonra, nesnelerin interneti ile bağlı otomobiller, otomobilin kendisinin internette olduğu bir dünyadan bahsediyoruz. Şehirlerimiz, fabrikalarımız akıllandıkça otomobillerimiz birbirileriyle bağlantı bir alana dönüşüyor. Doğru zamanda yola çıktık. Çünkü oyunun kuralları değişirken, başarılı olmanın kuralları da değişiyor. 

Eskiden olduğu gibi büyükler değil, çevik olan, yaratıcı olan ve işbirlikçi olan şirketler başarılı olabiliyor. Bizim yola çıktığımızda; 2 hedefi olmazsa olmaz olarak belirledik. Fikri Sınai mülkiyeti Türkiye'ye ait olan küresel bir marka yaratmak, bunu yaparken teknolojinin en güncelini yeni nesli kullanmak. Elektrikli araçlardaki gelişmeleri de değerlendirerek doğuştan elektrikli bir otomobil geliştirmek. Nesnelerin interneti ile başından planlayarak bunu akıllı bir cihaz olarak planlamak ve tüm dünyada otomobilimizi rekabete sokmak. Türkiye'nin mobilite eko sisteminin çekirdeğini oluşturmak istiyoruz. Otomobil ile başlıyoruz ama başından itibaren biz bu otomobili 2025'den sonrasındaki akıllı cihazları düşünerek geliştiriyoruz. Elektrik elektronik mimarisini şimdiden tasarlıyoruz. Bu akıllı cihazımız yeni çözümler üreten, veri tabanlı hizmetlerde iş imkanı sağlayan ve akıllı şarj ile daha fazla iş imkanı sunabilecek bir sistemden bahsediyoruz. 

Biz bu projeye başlamazdan önce 18 şirketi inceledik. Neden başardılar, neden başaramadılar diye. 15 yıllık kapsamlı bir plan hazırladık. 

Aylardır heyecandan uyuyamıyoruz.

Her faaliyetimiz müşterimizi ön planda tutarak yapıyoruz.

Rakiplerimiz büyük organizasyonlar değil, bizim rakiplerimiz start up seviyesindeki girişimler. Küresel rekabetten bahsederken bizim dünyanın en iyileriyle çalışmaktan başka lüksümüz var mı?

Dünyanın en iyilerini ülkemizde yoksa dahi yurtdışından bularak onlarla çalışıyoruz.

Dünyanın en iyileri Türkiye'den ve etrafından ülkelerden...

Pazar ve müşteriden başlıyoruz. Hedef kitlemizi çok iyi bildiğimiz için, Türkiye'deki en iyi araştırma şirketlerinin Avrupa'da da en iyileri olduğunu gördük. 

CANLI YAYIN