Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Umre Ödüllü Yarışma

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün umre ödüllü bilgi yarışması için başvuru işlemleri başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Umre Ödüllü Yarışma

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen umre ödüllü yarışmaya başvurular başladı. Mevlid-i Nebi haftasına yönelik farkındalık oluşturma ve Başkanlığın gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak maksadıyla başlatılan yarışma, üniversite öğrencileri arasında gerçekleşecek.

Örgün olarak önlisans ve lisans eğitimini sürdüren 1993 ve sonrası doğumlu üniversite öğrencilerinin başvuru yapabileceği yarışmada, her ilden birincilik elde eden bir kız ve bir erkek öğrenci DİB tarafından umre ile ödüllendirilecek. İlgili yarışmaya başvurular 10 Şubat 2020 tarihine kadar yarisma.diyanet.gov.tr adresinden yapılabilecek.

Başvuru genel ve özel şartlarına Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ilgili resmi sayfasından erişim sağlanabileceği öğrenilirken, 7 Mart 2020 tarihinde 81 şehrimizde düzenlenecek yarışmada öğrenciler, 'Onun gibi yaşamak' isimli eserden sorumlu olacak. Geçtiğimiz sene Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması'nda umre seyaheti ile öddül alan öğrenciler, T.c. vatandaşı olmayan yabancı öğrenciler ile DİB2in kadrolu , sözleşmeli ve ücretli çalışanları yarışma için başvuru yapamayacaklar. Yarışma sonuçları ilgili resmi sayfadan öğrenilebilecek.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA