ŞOK indirimde nirvanaya ulaştı! Bu indirimler 3 günlük: 135 TL'den 80 TL'ye düştü

ŞOK markette muhteşem indirimler müşterilerle buluşuyor! İşte o fiyatlar...

ŞOK indirimde nirvanaya ulaştı! Bu indirimler 3 günlük: 135 TL'den 80 TL'ye düştü

Sıcak yaz günlerinin serinleten lezzeti Carte D’or dondurmalarıyla, sofraların vazgeçilmezi tam yağlı eritme peyniriyle ve şıklığıyla ön plana çıkan kadın pijama takımlarıyla dolu bir indirim dönemi ŞOK Market'te başlıyor. 7 Ağustos 2023 itibarıyla ŞOK Market, müşterilerini büyük bir indirim şöleniyle karşılıyor. Yazın sıcak günlerinde serinlemenin tadını çıkarmanızı sağlayacak Carte D’or dondurmalarından, sofralarınızı zenginleştirecek tam yağlı eritme peynirine kadar birbirinden özel ürünlerde cazip fiyatlar sizi bekliyor. Ayrıca, şıklığı ve konforu bir araya getiren kadın pijama takımlarıyla da rahat bir uyku deneyimi yaşamanız mümkün. ŞOK Market'in bu indirim dönemi, sadece alışverişinizi kolaylaştırmakla kalmayıp aynı zamanda bütçenize de dost olacak. Detaylar haberimizde.

şok

ŞOK Market'in raflarında yerini alan indirimli ürünler arasında, gurme lezzetleri uygun fiyatlarla sunan tam yağlı eritme peyniri 99 TL'ye, tatlı kaçamakların en sevileni Carte D’or dondurmaları ise sadece 79,90 TL'ye satın alınabilecek. Ayrıca, şıklığı ve rahatı bir araya getiren kadın pijama takımı da sadece 139 TL'lik özel fiyatıyla dikkat çekiyor.

şok

ŞOK Market bu indirim döneminde sadece yiyecek ve içeceklerde değil, aynı zamanda ev ihtiyaçlarına yönelik ürünlerde de büyük avantajlar sunuyor. Tradition 2259 Dikiş Makinesi, Halı Outdoor Halı 80×150 cm, çeşitli ayakkabı modelleri, terlikler, bisikletler ve daha pek çok ürün indirimli fiyatlarla müşterileri bekliyor.