ŞOK bu ayı bomba indirimle kapatıyor! Çeyizin tüm ihtiyaçları ek indirime girdi

Evlilik için hazırlık yapanlar ve çeyiz arayanlar için uzun zamandır beklenen an geldi. 24 Ağustos 2023'te yayınlanan ŞOK Marketler güncel ürün kataloğu, evliliğe hazırlananlar için cazip bir fırsat sunuyor.

ŞOK bu ayı bomba indirimle kapatıyor! Çeyizin tüm ihtiyaçları ek indirime girdi

Türkiye'nin en çok tercih edilen zincir marketlerinden birisi olan ŞOK, müşterilerine daha ekonomik ve kaliteli ürünleri alma seçenekleri sunma geleneğine devam ediyor.

Bu hafta Çeyiz Eşyası fırsatları sizi bekliyor!

ŞOK mağazalarının son kampanyasında çeyiz ürünleri özel fiyat ve avantajlarla sunuluyor. Ağustos ayının bitimine yakın özel hazırlanan katalogda TV'den kettle'a, kahve makinesinden sehpaya kadar pek çok ürün yer alıyor. Özellikle TV'ler yalnızca 799 TL gibi çok cazip bir fiyatla geliyor. ŞOK, ayrıca kettle, kahve makineleri, sehpa ve evinizin mobilyalarını tamamlamak için ihtiyacınız olan diğer eşyalar gibi özel tekliflerle şterilerini bekliyor.

24 Ağustos'ta yayınlanan ŞOK kataloğunda birçok ürün var..

ŞOK Marketler 24 Ağustos 2023 kataloğunda çeyiz ürünleri arayanların ilgisini çekecek pek çok ürün yer alıyor. Ev inşa etmeye hazırlanmanın daha ucuz ve daha iyi bir yolunu isteyenler için bu kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Bu haftaki ŞOK kampanyaları şöyle: 

24 Ağustos ŞOK kataloğu

24 Ağustos ŞOK kataloğu