O ilde flaş yasak kararı! 48 saat boyunca hiçbir vatandaş bunları yapamayacak

Emekliler için 3 bin TL promosyon kampanyası! Halkbank’tan emekli maaşını alan veya alacak olan müşteriler için büyük fırsat! Kampanya detayları haberimizde.

O ilde flaş yasak kararı! 48 saat boyunca hiçbir vatandaş bunları yapamayacak

Emeklileri sevindirecek bir haber: Halkbank, emekli maaşını bankadan alan veya alacak olan müşterilere 3 bin TL promosyon sunuyor. 1 Nisan 2023'ten başlayarak yıl sonuna kadar geçerli olacak olan kampanya ile ilgilenen emekli vatandaşlar, Paraf Mobil Uygulaması üzerinden veya ücretsiz bir SMS ile kampanyaya katılabilecekler. Bu kampanya ile Halkbank, emeklilere destek olmayı ve maaşlarını bankalarında tutmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor. İşte detaylar...

emekli para

EMEKLİLERİ GÜLDÜREN HABER

Halkbank, emekli müşterilere yönelik cazip bir kampanya başlatıyor. Kampanya, Paraf veya Parafly bireysel kredi kartlarıyla geçerli olacak. Ancak Halkcard, Paraf Debit, ParafGenç, Parafree, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar kampanyaya dahil değil.

Emekli müşteriler, 1 Temmuz - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapacakları aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara kazanacaklar. Bu kazanılan ParafPara, çeşitli işlemlerde kullanılabilecek. Ancak dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunuyor. İşte diğer ayrıntılar...

para maaş

Kampanya katılımı için emekli müşterilerin Paraf Mobil Uygulaması üzerinden veya ücretsiz bir SMS ile kampanyaya katılması gerekiyor. Ancak maaşlarını başka bir bankaya taşıyanlar kampanyadan yararlanma hakkını kaybedecekler. Alışverişlerin kayıt sonrası yapılması gerekecek. Ayrıca, geçmişe yönelik harcamalar kampanya kapsamında değil.

Kazanılan ParafPara işlem sonrası banka sistemine yüklenecek ve kullanılabilecek. Ancak ParafPara transferi, yapılandırılmış vergi borçları, iptal ve iade işlemleri kampanya dışında tutuluyor. Kazanılan ParafParaların belirli bir kullanım tarihi var. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak isteyen emekli müşteriler, Halkbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilir, Halkbank Dialog'u arayabilir veya en yakın Halkbank şubesine başvurabilirler.

Bu kampanya ile Halkbank, emekli müşterilerine daha fazla avantaj sunmayı amaçlıyor. Emekliler, maaşlarını Halkbank'a taşıyarak bu fırsattan yararlanabilirler.