Milyonlarca kişi bekliyordu! Belediye duyurdu: Bir daha asla yapılmayacak

Beklenen konuyla ilgili sonunda belediye açıklama yaptı! İptalin nedeni belli oldu! Tüm detaylar haberimizde.

Milyonlarca kişi bekliyordu! Belediye duyurdu: Bir daha asla yapılmayacak

Bursa Valiliği iptal edilen konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı! Özellikle gençler kötü habere üzüldü! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

VALİLİKTEN İPTAL AÇIKLAMASI

Bursa Valiliği 1-2-3 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı'nda yapılması beklenen Nilüfer Müzik Festivali içinde kamp yapılmasını ve alkol satışını yasaklamıştı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem alkol ve kamp yasağı sonrasında sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı ve festival tamamen yasaklandı. Nilüfer Belediyesi Valilik tarafından alınan alkol satışı ve kamp yapmanın yasaklanması kararını protesto ettiklerini söyledi ve şu sözlerle festivali iptal ettiklerini açıkladı; 'Gençler festival tarihini iple çekiyordu. 

nilüfer belediyesi festivali iptal etti

İsteyen bu festivalde kamp yapıyor, atölye çalışmalarına katılıyor. Kriz sıkıntılarını bir kenara bırakarak doğa kucağında müzikle besleniyor. Herkes mutlulukla ayrılıyor bu festivalden. 300 bin katılımcı ve 30 bin çadırlı misafir geliyor. Hiç sorun yaşamıyoruz. Emniyet güçleri de burada hiç sorun çıkmadığı için bize teşekkür etti. Yaşam tarzına müdahale var. 3 bine yakın başvuru geldi. Buraya yurt içi ve yurt dışından gelecek yüzlerce genç vardı. Gençlerin soluk almak istediği alanlar yok ediliyor. Biz bu durumu protesto ediyoruz. Festivali iptal ediyoruz. Satılan biletlerin paraları iade edilecek. Hukuk önünde mücadelemiz sürecek.'