Emeklilere 26 Ağustos'tan sonra büyük sürpriz var! 27 Ağustos'a kadar sürecek

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Ağustos ayı içerisinde hesaplarına yatacak zamlı maaş ve ek ödemeler için geri sayımı başlattı. Emeklilere Ağustos ayında büyük sürpriz! İşte ayrıntılar.

Emeklilere 26 Ağustos'tan sonra büyük sürpriz var! 27 Ağustos'a kadar sürecek

Türkiye'de SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Ağustos ayında yatacak olan zamlı maaş ve ek ödemeler için geri sayımı başlattı. SGK yeni ödeme takvimini açıklarken, emekli vatandaşların sabırsızlıkla beklediği maaş farkları ve ek ödeneklerin hesaba ne zaman yatacağı konusu kesinleşti.

emekli

AĞUSTOS AYI EMEKLİ ÖDEME TAKVİMİ KESİNLEŞTİ

Binlerce emekli vatandaşın merakla beklediği Ağustos ayı ödeme takvimi belli oldu. Temmuz ayındaki zamlı maaşın ardından Ağustos ayında emekli vatandaşlar maaşlarını zamlı alacaklar. SGK, maaşların emekli tahsis numarasının son hanesine göre ödeme yapılacağını belirtti.

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİ ÖDEME TAKVİMİ BELLİ OLDU

17-25 Ağustos 2024 tarihlerinde SSK emekli maaş ödemeleri tahsis numarasının son hanesine göre ödeme sağlanacak. 26-28 Ağustos tarihlerinde ise Bağ-Kur emeklilerin maaş ödemeleri gerçekleşecek. Temmuz ayında geciken zamlı emekli maaş fark ödemeleri ise 7 Ağustos tarihinde tamamlandı. Bunun üzerine Ağustos ayı tüm zamlı emekli ödemeleri eksiksiz şekilde alınabilecek.

emekli maaş

ZAMLI MAAŞ VE MAAŞ FARKLARI HESAPLARA YATIRILACAK

Ağustos ayı içerisinde emekli vatandaşların zamlı ve maaş farklarını hesaplarına yatırılacak. Temmuz ayı zammından sonra en düşük emekli maaş alanlar içinde bir kolaylık sağlandı. Bu ay maaş farkı ödemeleri de hesaplara aktarılacak.

EMEKLİLER İÇİN AĞUSTOS AYI KRİTİK GÜNLER

Ağustos ayında SSK ve Bağ-Kur emeklilerine rahat nefes aldıracak ödeme takvimi belirlendi. Bilhassa en düşük emekli maaş alanlar bu durumdan yararlanacak. Her ayın belirli günlerinden ödemeler yapılarak, emeklilerin düzenli şekilde maaş almaları olanak sağlanılmaktadır.