Kahveden, sigaradan sararan dişleri bembeyaz yapıyor! 1 ayda sonuç verecek!

Düzenli fırçalama alışkanlığına rağmen dişlerinizin sararması sizi endişelendiriyor olabilir. Piyasada ve internette yer alan '3 dakikada inci gibi dişler' vaat eden yöntemler, bilimsel olarak kanıtlanmış sonuçlar vermediği için kendinizi çözümsüz hissedebilirsiniz. Ancak dişlerinizi beyazlatmak için size bir kür tarifimiz var! Bu kür ile sizler de beyaz dişlere kavuşabilirsiniz.

Kahveden, sigaradan sararan dişleri bembeyaz yapıyor! 1 ayda sonuç verecek!

Güzel bir gülümseme herkesin isteğidir. Ancak dişlerde oluşan ve kolay kolay geçmeyen sararmalar, bu isteği zorlaştırabiliyor. Dişlerin sararması, hem estetik bir sorun hem de bazı sağlık problemlerinin habercisi olarak görülüyor.

Sararmış dişler, sizin de gülümsemenizin önündeki en büyük engel mi? Peki evde bu duruma doğal bir kür ile veda edeceğinizi söylesek? Evet o muhteşem kürün detaylarını öğrenmek için yazımızı okumaya devam edin...

beyaz dişler

Dişleri İnci Gibi Parlatan Doğal Kür 

Doğal çözümler, sağlık için olduğu kadar güzel bir görünüm için de vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Bazı anlarda ciltte veya vücudun farklı noktalarında görülen kusurlar günlük hayatı olumsuz etkileyebilir. Dişler de bunlar arasında yer alıyor. Sararmış dişler yerine bembeyaz, parlayan dişler herkesin öncelikli tercihidir. 

Dişlerde oluşan sararmalar için de etkili yöntemler arasında doğal alternatifler bulunur. Size aktaracağımız doğal kür sayesinde sadece 3 dakikada dişlerinizi beyazlatabilir ve pahalı beyazlatma işlemlerine veda edebilirsiniz.

İhtiyacınız olan malzemeler:

  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • Diş macunu
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal
  • Bir tutam tuz

Yukarıdaki malzemeleri karıştırarak hazırladığınız karışımı küçük bir kapta iyice karıştırarak macun kıvamına getirin. Malzemelerin tamamen birleştiğinden emin olun. Bu doğal macunu diş fırçana alarak dişlerini 3 dakika boyunca dairesel hareketlerle nazikçe fırçalayın. Fırçalama işlemi tamamlandıktan sonra ağzınızı bol su ile durulayın. Aynaya baktığınızda dişlerinizdeki değişimi hemen fark edeceksiniz. Bu işlemi haftada bir kez tekrarlayarak bembeyaz bir gülüşe sahip olabilirsiniz.