BİM kırtasiye ürünlerini raflara dizdi! Okullar açılmadan en ucuza alabilirsiniz

Bugün, ülke genelindeki BİM, ŞOK ve A101 marketlerinde aktüel ürünlerde büyük indirim fırsatları başlıyor. Özellikle okul öncesi döneme yönelik kırtasiye ürünlerinin yer aldığı kampanyalar, velilere ekonomik alışveriş imkanı sunuyor. İşte detaylar...

BİM kırtasiye ürünlerini raflara dizdi! Okullar açılmadan en ucuza alabilirsiniz

Bugün, vatandaşlar için büyük bir fırsat günü olarak işaretleniyor. Aktüel ürünlerin yoğun ilgi gördüğü market zincirlerinden biri olan BİM, bugün raflarını yeni indirimli ürünlerle donatıyor. Özellikle okul öncesi döneme yönelik birçok avantajlı ürünün yer aldığı kampanyaların büyük ilgi görmesi bekleniyor.

BU HAFTA KIRTASİYE ÜRÜNLERİ REVAÇTA OLACAK

1

Ülkemizdeki zincir marketlerinin haftalık indirimleri, tüketiciler tarafından dikkatle takip ediliyor. Bu indirimler arasında BİM, A101 ve ŞOK gibi market zincirleri, sundukları daha yüksek indirim oranlarıyla öne çıkıyor. Bu hafta ise tüm dikkatler kırtasiye ürünlerine çevrildi.

ŞOK marketlerinde çarşamba günü başlayan kırtasiye ürünleri kampanyası, bugün BİM'de de devam ediyor. Okulların açılmasına sayılı günler kala gerçekleştirilen bu kampanyalar sayesinde veliler, çocuklarının okul ihtiyaçlarını daha ekonomik şekilde karşılayabilecekler.

BİM, 22 Ağustos Salı günü gıda ve bebek malzemelerinde başlattığı indirimlerin ardından, 25 Ağustos Cuma günü kırtasiye ürünleriyle vatandaşları buluşturuyor. Çanta, defter, kalem, silgi gibi okul malzemeleri, uygun fiyatlarla raflarda yerini alıyor. Her yıl olduğu gibi, okul öncesi dönemin vazgeçilmezi olan bu kampanyalar, BİM mağazalarında tekrar tüketiciyle buluşuyor.

Diğer yandan ŞOK marketleri de kırtasiye ürünleri konusunda cazip seçenekler sunuyor. Çantalardan su mataralarına kadar geniş bir ürün yelpazesi, indirimli fiyatlarla sunuluyor. Tüketiciler, ürün seçeneklerini BİM, ŞOK ve A101 gibi marketlerde bulabilecekler. Hem çocukların hem de velilerin yüzünü güldürecek bu kampanyalar, ihtiyaçların uygun fiyatlarla karşılanmasına katkı sağlayacak.