Alışverişini Migros'tan yapanlar bayramı yaşar! 100 TL'lik bedava alışveriş için tek yapmanız gereken bu!

Migros Sanal Market müşterilerine büyük fırsat! İlk siparişte 100 TL indirim kazanma şansı! Kampanya 31 Ağustos'a kadar geçerli. Detaylar haberimizde...

Alışverişini Migros'tan yapanlar bayramı yaşar! 100 TL'lik bedava alışveriş için tek yapmanız gereken bu!

Migros Sanal Market müşterilerine müjdeli haber! Kampanya duyurusu yapıldı ve 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. İlk siparişte 100 TL indirim fırsatı sunuluyor. 

KAMPANYA DETAYLARI

1

Ancak bu fırsattan yararlanmak için minimum 500 TL tutarında sepet oluşturmak gerekiyor. Kampanya, belirli mağazalardan ve bölgelerden verilen siparişlerde geçerli olacak. İndirim kodu "YAZ100" ödeme sayfasında Hediye Çeki alanına girilerek kullanılacak. Ancak dikkat! İndirim elektronik ve altın kategorisinde geçerli değil. 

Kampanya kotası ile sınırlı olduğundan, belirlenen kotaya ulaşıldığında kampanya sona erecek ve indirim kodu pasif hale gelecektir. 

Ayrıca, kampanya kodu sadece bir satın alma işleminde kullanılabilir ve tek kullanımlıktır. Migros müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alınabilir. Migros Sanal Market müşterileri, bu fırsatı kaçırmamak için acele edebilirler!