A101'de tuvalet kağıdı, bebek bezi, sıvı deterjan indirimi başladı! Bu ürünlerin de fiyatların da devamı yok!

A101, 17 Ağustos Perşembe günü başlayacak indirim kampanyasıyla iddialı bir liste sunuyor. Paşabahçe borcam, pilavlık pirinç ve Rinso sıvı deterjan gibi günlük ihtiyaçları uygun fiyatlarla karşılama fırsatı sunarken, geniş ürün yelpazesiyle ev ihtiyaçlarınızı karşılamanız için bekliyor. İşte 17 Ağustos A101 aktüel kataloğu...

A101'de tuvalet kağıdı, bebek bezi, sıvı deterjan indirimi başladı! Bu ürünlerin de fiyatların da devamı yok!

17 Ağustos Perşembe günü başlayacak olan yeni indirim kampanyasıyla A101, alışveriş tutkunlarına birçok fırsat sunuyor. Önümüzdeki hafta raflarda yer alacak ürünlerden bazıları şu şekilde: Paşabahçe'nin 69,90 TL'ye satılacak olan borcam ürünü, 5 kg'lık pilavlık pirinç ise sadece 77,50 TL. Ayrıca, evlerin temizliği için 5 litre Rinso sıvı deterjan da 109,90 TL'ye indirilmiş olarak bulunabilecek.

17 AĞUSTOS A101 KATALOĞU

1

23

4

A101'in sunduğu geniş ürün yelpazesi, baza ve başlık setinden saklama kabına, metal cezveden klozet takımına kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Bu indirim kampanyasıyla, müşteriler hem kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olma fırsatını yakalayacak hem de evlerinin ihtiyaçlarını karşılama konusunda avantaj elde edecekler. A101'in yeni kampanyası, alışveriş tutkunları için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.