İki Aylık Bebeğin Ağlama Sesi Yüzünden Ortalık Karıştı! 5 Kişi Hastanelik Oldu

Samsun'da kalbi delik olduğu belirtilen 2 aylık bebeğin ağlama sesi nedeniyle komşular arasında çıkan kavgada 3 kişi bıçaklandı, 2 kişi ise feci şekilde darbedildi. Yaralılar, hastaneye kaldırılırken karısı ve kardeşleri hastanelik olan adam, "Cenazemiz var, torunum ağlamış, ondan rahatsız olmuşlar. Evin önünden geçerken kardeşlerime saldırmışlar" ifadeleirni kullandı.

İki Aylık Bebeğin Ağlama Sesi Yüzünden Ortalık Karıştı! 5 Kişi Hastanelik Oldu

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Ulugazi TOKİ konutlarında meydana gelen olayda, birinci katta oturan Mehmet K.'nin kalbi delik olduğu belirtilen 2 aylık torunu ağlayınca komşu aile bebeğin ağlama sesinden rahatsız oldu. Gökhan A. ve kardeşi Özkan A. ile amcaları vefat ettiği için İstanbul'dan gelen Mehmet K.'nin kardeşleri arasında bebek yüzünden tartışma çıktı. Olay kısa sürede kavgaya dönüşürken, olayda Mehmet K.'nin eşi ile kardeşi bıçakla yaralanırken, kavgayı ayırmak isteyen apartman görevlisi de bıçaklandı. Olayda 2 kişi de darbedilerek yaralandı.

 Eşi ve kardeşleri hastanelik edilen Mehmet K., "İstanbul'da ikamet eden amcam vefat etti ve Samsun'un Terme ilçesinde toprağa verdik. Olayda yaralanan kardeşlerin de cenaze için İstanbul'dan Samsun'a geldiler. Cenaze evinden gece geç saatte eve geldik. Kardeşlerim de bugün de İstanbul'a dönmek izin hazırlık yapıyorlardı. Kızımın kalbi delik olan 2 aylık bebeğinin ağlama sesinden alt komşumuz rahatsız olmuş. Evinin önünden geçerken kavga çıkartıp kardeşlerime saldırmışlar" ifadelerini kullandı.

Olaya dair başlatılan soruşturma sürüyor.