Üniversiteye 2022 KPSS’den En AZ 60 Puan Alanlar Koruma ve Güvenlik Görevlisi İçin Başvuru Yapabiliyor

İskenderun Teknik Üniversitesi kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği kadrolar için koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu.

Üniversiteye 2022 KPSS’den En AZ 60 Puan Alanlar Koruma ve Güvenlik Görevlisi İçin Başvuru Yapabiliyor

Ortaöğretim, lise ve ön lisans mezunlarına yönelik İskenderun Üniversitesi’nin koruma ve güvenlik görevlisi alım ilanı Resmi Gazetede yayımlandı. 2022 KPSS puanıyla başvurularını yapacak adaylar için yazılı ve sözlü sınav olmayacak.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Eğitim Şartı

Ortaöğretim: 2 Erkek, 2 Kadın personel (Herhangi bir liseden mezun olmak)

Ön Lisans: 10 Erkek, 2 Kadın personel (Güvenlik, Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenliği ve Asayişinin Sağlanması veya Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarından mezun olmak)

Lisans: 2 Erkek personel (Herhangi bir lisans programından mezun olmak)

Başvuru Genel Şartları

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak

- 2022 KPSS’den lisans için P3, Ön lisans için P93, Ortaöğretim için P94 puan türünden 60 ve üzeri puan almak

- Yerleşen adaylar için ilanın son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak (Belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak)

- Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak

- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak

- Erkekler için 170, kadın adaylar için 165 cm’den kısa olmamak

- Görevini devamlı yapmasına engel akıl ve bedensel rahatsızlığı bulunmamak

- Vücutta görünecek şekilde dövme bulunmamak

- Beden kitle endeksi 18 (dahil) – 27 (dahil) arasında olmak (belgelendirme şartı var)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1. Eksiksiz, dijital olarak doldurulmuş ıslak imzalı Başvuru Dilekçesi (Yandaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz: https://iste.edu.tr/pdb/belge-ve-formlar)

2. Eksiksiz, dijital olarak doldurulmuş ıslak imzalı Sözleşmeli Personel Başvuru Formu (fotoğraflı), (Yandaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz: https://iste.edu.tr/pdb/belge-ve-formlar)

3. Son altı ay içerisinde çekilmiş 1 (bir) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır)

4. 2022 KPSS Sonuç Belgesi, (ÖSYM web sayfası üzerinden alınacak okunaklı ve karekodlu belge)(Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır),

5. Adli Sicil Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

6. Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet sistemi üzerinden temin edilebilir. Tecil, muafiyet veya askerliğin yapıldığına dair belgelerde, ilgili başlangıç ve bitiş tarihleri belirtilmemiş ise askerlik şubesinden askerlik durum belgesi alınacaktır.)

7. Nüfus Kayıt Örneği (Vukuatlı). (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

8. Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

9. Diploma veya Mezun Belgesi, (e-Devlet’ten alınan karekodlu, noter onaylı sureti veya resmi kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı/mühürlü örneği)

10. SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (e-Devlet sistemi üzerinden SGK sayfasından “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü” başlığı altında “Barkodlu Belge Oluştur” sekmesinden alınmaktadır.) Sigortalı hizmeti olan veya olmayan tüm adaylar bu belgeyi teslim etmek zorundadır (Barkodu/Karekodu okunaklı). SGK tescil ve hizmet dökümü belgesinde son bir yıl içinde kamuda sigortalı hizmeti görülenler (İŞKUR dahil) belirtilen belgeyi eklemeleri gerekmektedir.

11. Son 1 (bir) yıl içinde kamu kurumlarında çalışması bulunanların, hangi statüde çalıştıklarını ve ne şekilde işten ayrıldıklarını gösterir ilgili kurumdan alacakları onaylı belge.

12. Özel güvenlik kimlik kartı. (5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) (Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.),

13. Başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı (Resmi veya özel sağlık kuruluşlarından/merkezlerinden başvuru süresi içerisinde alınan belgede boy uzunluğu ile beden kitle endeksi açıkça belirtilmiş olacaktır.)( Belgelendirmek kaydıyla beden kitle endeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak zorundadır)

14. İlgili pozisyonlara başvuran adayların ayrıca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında Üniversitemizi web sayfasında bulunan “Aydınlatma Metni” ne, https://iste.edu.tr/kvkk/aydinlatma-metni linki üzerinden ulaşabilecek olup, aynı sayfadaki “Açık Rıza Beyanı” formunu imzalayarak başvuru dilekçesi ekinde Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adayar başvurularını 6-20 Aralık 2022 tarihleri arasında istenen belgeler ile birlikte (eksiksiz ve doldurulmuş bir şekilde tamamlanarak) İskenderun Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına (İSTE Merkez Kampüsü Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Binası Kat:3) elden teslim etmeleri gerekmektedir

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /