Lise, ön lisans, lisans mezunlarına 50 KPSS ile iş fırsatı! O üniversite personel alımı yapıyor

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, çeşitli pozisyonlar için 53 yeni sözleşmeli çalışan arıyor. Adayların lise, ön lisans veya lisans düzeyinde eğitim almış olmaları gerekmekte ve alım için ayrılan kontenjanlar haber metninde yer alıyor.

Lise, ön lisans, lisans mezunlarına 50 KPSS ile iş fırsatı! O üniversite personel alımı yapıyor

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, kadrosunu güçlendirmek amacıyla yeni bir personel alım duyurusu yaptı. Yayınlanan son bilgilere göre, üniversitenin çeşitli departmanlarında görevlendirilmek üzere 657 Sayılı Kanun'un 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personeller istihdam edilecek. Başvuru koşulları ve detayları ilgili haber metninde bulunmaktadır.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nin açık pozisyonları için ayrılan kontenjanlar şu şekildedir:

Lise mezunları için; 11 Destek Personeli, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Şoför, 4 Teknisyen pozisyonu bulunmaktadır.

Ön lisans mezunlarına; 6 Tekniker, 7 Büro Personeli pozisyonu ayrılmıştır.

Lisans mezunlarından; 1 Diyetisyen, 2 Psikolog, 6 Büro Personeli, 4 Proje Destek Uzmanı alımı yapılacaktır.

Başvuru için genel şartlar arasında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen nitelikler yer almakta. Ayrıca, adayların sosyal güvenlik kurumlarından emekli aylığı almaması ve KPSS'den belirli puan türlerine göre asgari 50 puan almış olması gerekmektedir: Lise düzeyi için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans düzeyi için P3 puan türü.

Eğitim Seviyesine Özel Şartlar iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nin personel alım ilanı yayınlandığı andan itibaren başvuru süreci aktif hale gelmiştir ve adayların 15 günlük süre zarfında üniversiteye doğrudan müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başvuru için zorunlu belgeler ve üniversitenin internet sitesinden indirilecek olan başvuru formu ile başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.