Kurayla personel alımı başladı! 18 yaş üzeri en az ilkokul mezunu devlet personeli alınacak

Noter huzurunda çekilecek Kura ile, tam zamanlı ve belirli süre için görevlendirilecek olan Devlet Personeli pozisyonlarına, 10 adet Kamu çalışanı alınacaktır. Adaylar için başvuru portalı şimdi erişime açılmıştır.

Kurayla personel alımı başladı! 18 yaş üzeri en az ilkokul mezunu devlet personeli alınacak

İŞKUR'un duyurduğu yeni ilanla, Belediye kadrosuna dahil edilmek üzere 10 Temizlik Görevlisi pozisyonu için eleman alınacak. İş başvurusu yapmak isteyenler, ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmak için haberimizi inceleyin.

Kamu Sektörü İşçi Alımı için Son Başvuru Günleri

Temizlik görevlisi olarak Belediye kadrosuna katılmak üzere 10 Kamu çalışanı pozisyonuna başvurmak isteyenler, 1 Temmuz 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

iş ilanı

Başvuru için Gerekli Belgeler

Ön başvuru sürecinde, adayların herhangi bir evrak sunmalarına gerek yoktur. Adaylar, Noter Kurası'na katılım haklarını beyan yoluyla ifade edebileceklerdir.

Enez Belediyesi Temizlik Personeli Alım Şartları

Edirne'nin Enez ilçesi için Belediye tarafından 10 Temizlik Personeli alımı yapılacaktır. Adayların sahip olması gereken nitelikler şunlardır:

Elle yapılan temizlik işleri için işçi alımında; Okuma yazma bilgisine sahip olmak, lisans derecesine kadar eğitim almış olmak, ve 18 yaşını doldurmuş olmak başvuru için yeterli koşullardır. İŞKUR İş İlan Numarası: 00008376413.

Temizlik Personeli Başvuru Yöntemleri

Enez Belediyesi'nde çalışmak isteyen adaylar, başvurularını İŞKUR hizmet merkezleri, 170 numaralı telefon hattı veya İŞKUR'un resmi web sitesi aracılığıyla yapabilirler.