150 Kilo Zayıflayan Adam Motivasyon Sırrını Açıkladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan Zach Moore isimli adam , hiç spor yapmadan çiftliğinde yetiştirdiği sebzelerle sağlıklı beslenerek 150 kilo vermeyi başardı. Zayıflama teknikleri ile ilgili kendisine sorulan soruları yanıtlayan Moore, çok fazla bir şey yapmadığını , mide ameliyatından sonra sadece sağlıklı beslendiğini en büyük motivasyon kaynağının ise oğlu olduğunu söyledi.

150 Kilo Zayıflayan Adam Motivasyon Sırrını Açıkladı

Zayıflama sırrının mide ameliyatının yanı sıra çocuğuna olan sevgisinden kaynaklandığını söyleyen Moore, bir zamanlar sadece hazır gıda ile besleniğini, sabah ve öğle yemeğinde dahi pizza, akşamları sandviç, hamburger ve kızartma tükettiğini söyledi.

GÜNDE 4 LİTRE KOLA İÇİYORDU

Her gün en az 4 litre kola içtiğini söyleyen Moore, 2013 yılında geçirdiği gıda zehirlenmesinden sonrasını ise şu şekilde anlatıyor, "Sürekli kusma ve ishal başladı. Hastanede, öleceğimi düşündüğüm oldu. Hatta eşime ve oğluma veda mektubunu yazdım. Obezitenin öldürdüğünü biliyordum ve oğlumun mezarımı ziyaret etmesini istemiyordum. Sadece daha iyi bir baba olmak istiyordum. Onunla ne oyun oynayabiliyor, ne de ona bir şeyler öğretebiliyordum. Korkunç bir durumdu."  Zor geçen 7 saatlik mide ameliyatının ardından bir senede 77 kilo veren Moore, sadece sağlıklı gıdalar tüketerek kilo verrmeyi de sürdürdü.

ÇİFTÇİLİK BAŞLI BAŞINA BİR SPOR

Çiftliğinde yetiştirdiği sebzelerle beslenen Moore, şeker, soya, buğday ve glüten barındıran gıdaları hayatından çıkardığını söyledi. Yaşadığı yerde spor salonu olmadığını, spor aktivitesini de sevmediğini söyleyen Moore, sadece sıkı diyet ve daha fazla hareket ile kilo verdiğini, çiftçilik yapmanın zaten kilo verme konusunda birebir olduğunu ek bir spora ihtiyacı kalmadığını söyledi.