Ziraat Bankası, TEB, ING, Garanti'den son dakika müjdesi! Borcu olanlar yaşadı!

Birçok banka, borçlu vatandaşlara nefes aldıracak önemli bir adım attı. Kredi kartı, tüketici kredisi gibi farklı borçları tek bir kredi altında birleştirerek ödemeleri kolaylaştıran yeni yapılandırmalar sunuyor. Böylece borçlar tek noktada toplanabiliyor.

Ziraat Bankası, TEB, ING, Garanti'den son dakika müjdesi! Borcu olanlar yaşadı!

Farklı bankalara borçlu olanlar bu haber sizin için! Bankalar, tüm borçlarınızı tek bir kredi altında birleştirerek ödemelerinizi kolaylaştıran yeni bir ödeme planı sunuyor. Böylece, farklı bankalara yapılacak ödemelerin takibi ile uğraşmadan tek noktadan ödemeleri gerçekleştirebilirsiniz. 

Borç Yapılandırmasında Yeni Düzenlemeler

Bankalardan borç kapatmak noktasında önemli ayrıcalıklar bulunuyor. Birçok banka, borçlarını tek bir kredi altında toplamak isteyen vatandaşlar için yeni ve cazip borç yapılandırma seçenekleri sunuyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti, QNB Finansbank ve Akbank gibi önemli bankalar, bu kapsamda güncel faiz oranlarını ve ödeme planlarını açıkladı. İşte bankaların hazırladığı borç kapatma kredileri:

borç kapatma kredisi

Enpara

Enpara, ihtiyaç kredisi için sunduğu borç yapılandırma seçeneği ile banka kampanyaları arasında dikkat çekiyor. İşte kredinin detayları:

  • Faiz Oranı: %4.84
  • Aylık Taksit: 12.119 TL
  • Toplam Ödeme: 145.432 TL

QNB Finansbank

  • Faiz Oranı: %4.59
  • Aylık Taksit: 11.906 TL
  • Toplam Ödeme: 143.448 TL

QNB Finansbank, diğer bankalara oranla daha düşük faiz oranıyla öne çıkıyor. Özellikle bütçesini zorlayan vatandaşlar için avantajlı bir seçenek olabilir.

Akbank

Akbank, borç yapılandırmasında 3 ay erteleme seçeneği ile farklılık yaratıyor. Bu sayede, ilk aylarda ödeme yapma yükü azalıyor.

  • Faiz Oranı: %4.62
  • Aylık Taksit: 11.931 TL
  • Toplam Ödeme: 143.754 TL

Garanti BBVA

Yaz kredisi kapsamında özel bir kampanya başlatan Garanti BBVA, yüzde 4.34 gibi düşük bir faiz oranı ile dikkat çekiyor. Aylık 11.694 TL gibi uygun taksitlerle, toplamda 140.911 TL ödeyerek borçlarınızı kapatma fırsatı bulabilirsiniz.

ING Bank

ING Bank ise yüzde 4.14 faiz oranıyla sektörün en düşük faiz oranlarından birini sunuyor. Aylık 11.526 TL taksit ile toplam 138.822 TL ödeme yaparak borçlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Ziraat Bankası

Devlet bankalarından biri olan Ziraat Bankası da yüzde 4.54 faiz oranıyla borç yapılandırma imkanı sunuyor. Aylık 11.863 TL taksit ile toplamda 142.864 TL ödeyerek borçlarınızı kapatabilirsiniz.

HSBC Bank

HSBC Bank, yüzde 5.9 faiz oranıyla borç yapılandırma kredisi sunuyor. Aylık 12.682 TL taksit ile toplamda 152.762 TL ödeyerek borçlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Denizbank

Denizbank ise yüzde 4.89 faiz oranıyla daha uygun bir seçenek sunuyor. Aylık 12.162 TL taksit ile toplamda 146.522 TL ödeyerek kredi kullanabilirsiniz.