Halkbank faizi 0.64'e çekti! Kısa süreli ihtiyaç kredisi fırsatı!

Halkbank'tan maaş müşterileri için efsane fırsatı duyurdu! Banka %0.64 gibi oldukça düşük bir faiz oranıyla 25.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya, 70 yaşına kadar herkese açık.

Halkbank faizi 0.64'e çekti! Kısa süreli ihtiyaç kredisi fırsatı!

Halkbank, maaş müşterilerine özel sunduğu %0.64 faizli kredi kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 25.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan bu kampanya, piyasadaki en cazip tekliflerden biri. Ancak bu fırsattan sadece Halkbank maaş müşterileri yararlanabiliyor.

Halkbank Kredisine Kimler Başvurabilir?

Halkbank’ın cazip faiz oranlı kredi kampanyası, belirli kriterlere uyan kişilere özel olarak sunuluyor. Kampanyadan yararlanabilmek için en önemli şart, Halkbank’tan maaş alıyor olmak. Maaşınızı başka bir bankadan alıyorsanız ne yazık ki bu kampanyadan faydalanamazsınız. Öte yandan kampanya, geniş bir yaş grubuna hitap ediyor. 18 yaşını doldurmuş ve 70 yaşını aşmamış tüm bireyler, Halkbank maaş müşterisi oldukları takdirde bu kredi fırsatından yararlanabilirler. Bu sayede hem gençler hem de emekliler kredi kullanma imkanına sahip oluyor.

halkbank kampanya

Halkbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank'ın avantajlı kredi kampanyasına başvurma süreci çok kolay ve hızlı şekilde oluyor. Öncelikle başvuru için kullanılacak kanallar arasında iki yöntem var uygulanabilecek. Bunlarda ilki Halkbank şubeleri üzerinden başvuru yapmak. Bir diğer ise internet bankacılık yolu ile kredi başvurusunda bulunmak. Bu iki yöntem ile siz de rahatlıkla Halkbank kredi kampanyasına başvurabilirsiniz.