Cebinde 3.660 TL'yi olana ucuz tarla! Biletini alan bankaya koşuyor!

Ziraat Bankası duyurdu! Teklif usulüyle yeni bir arsa satışı daha yapacağını açıklayan banka, kelepir fiyattan satışın gerçekleştirileceğini aktardı. İşte teklif usulüyle ilerleyecek olan ihaleye dair tüm detaylar...

Cebinde 3.660 TL'yi olana ucuz tarla! Biletini alan bankaya koşuyor!

Son yılların en çok kazandıran yatırım araçlarından biri haline gelen arsa satışlarında Ziraat Bankası yeni bir duyuru yaptı. Kamu bankası olarak görev yapmakta olan Ziraat, çiftçiden öğrenciye sağladığı çeşitli avantajların yanı sıra kelepir fiyattan arsa satışı gerçekleştirdiğini de duyurdu. Bu kapsamda Osmaniye’de arsa satışı yapacağını duyuran Ziraat, tüm detayları netleştirdi. 

Osmaniye ilçesinde arsa satışı yapacağını müjdeleyen Ziraat Bankası, gayrimenkul yatırımcılarını sevindirdi. Bu kapsamda yatırımcılara uygun fiyattan arsa satışı yapacak olan kamu bankası, Kadirli ilçesindeki arsaya dair tüm detayları ve satın alma koşullarını detaylandırdı. İşte Ziraat Bankası’ndan kelepir arsa fırsatıyla ilgili bilinmesi gereken her şey…  

Osmaniye’de kelepir arsa satışta! 

ziraat bankası arsa

Yeni bir fırsat duyuran Ziraat Bankası, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yer alan Tatarlı Mahallesi’nde 219 metrekarelik bir tarlanın satışını yapacağını müjdeledi. Toplam 54.621,95 metrekarelik bir alanda kurulu olan tarlanın, 61.000 liralık başlangıç bedeli ile satılacağını kaydetti. 

Söz konusu arsanın satışta hisseli tapusu olduğu vurgulanırken, ortaklık davasının sürdüğü de aktarıldı. Teklif usulüyle satılacak olan arsada teklif artış miktarı ise minimim 1000 TL olacak. Teklif vermek isteyenlerin de 3.660 TL’lik teminat bedelini yatırarak ihaleye katılması gerekiyor. 

Krediye uygun arsa satışı yapılacak? 

Kredi ile arsayı satın almak isteyenler için müjdeli haberi veren Ziraat, arsanın krediye uygun olduğuna dikkat çekti. Bu nedenle arsa için yeteri kadar nakdi bulunmayanlar, kredi seçeneğiyle de bu fırsattan faydalanabilecekler.