O markette süt ve peynir indirimi başladı! 5 gün içinde giden ucuza alacak

Bu sefer süt ve peynir fiyatlarına dev indirim yapıldı ve indirim kampanyası 5 gün boyunca devam edecek. Bu indirimlerle birlikte markette kasa kuyrukları oluşması bekleniyor. İşte o market ve indirimli ürünler listesi...

O markette süt ve peynir indirimi başladı! 5 gün içinde giden ucuza alacak

Temel gıda ürünlerindeki indirimler ve hangi marketin hangi ürünlerde indirim yaptığına dair merak devam ederken, A101 market zincirinden büyük bir indirim haberi duyuruldu.

A101 market, Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olarak aktüel kataloglarıyla vatandaşların yakından takip ettiği bir market olarak bilinmektedir. Bu doğrultuda, A101 marketin indirimli ürünler kataloğunda birçok ürüne indirim yapıldığı duyuruldu.

Vatandaşlar, A101 markette devam eden ürün indirimlerini takip ederken, 8-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak olan aktüel ürünler kataloğunun da büyük ilgi gördüğü belirtildi. Bu indirimli ürünler listesi, vatandaşlarla detaylarıyla paylaşılarak 8 Temmuz'da başlayıp 14 Temmuz'da sona erecek olan indirim süreci hakkında bilgilendirme yapıldı.

A101 İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

1

2