O bankadan milyonlarca kişiye müjde! 2025 yılına kadar ücretsiz olacak

Banka resmi internet sitesi aracılığıyla duyuruda bulunarak vatandaşlara bilgi verdi. Banka, 2025 yılına kadar hizmetin ücretsiz olacağını açıkladı. Detaylı bilgilere bankanın internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıntılar haberimizde...

O bankadan milyonlarca kişiye müjde! 2025 yılına kadar ücretsiz olacak

QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden duyuru yaparak ücretsiz e-İmza paketi hizmeti sunduğunu duyurdu. Duyuruda, QNB Finansbank'ın Dijital Köprü adlı hizmetinin yenilikçi çözümleriyle şirketlerin bankacılık ve diğer ihtiyaçlarını karşıladığı belirtildi.

1 YIL ÜCRETSİZ

finansbankü

Yeni Dijital Köprü müşterilerine 2025 yılına kadar ücretsiz olarak sunulan e-Dönüşüm çözümü ve 1 yıllık ücretsiz e-İmza paketine başvurmak için iletişim formunun doldurulması gerektiği ifade edildi. Duyuruda, e-Fatura, e-İrsaliye, e-Arşiv, e-Müstahsil Makbuzu, e-Defter ve Kayıtlı Elektronik Posta gibi elektronik belge ve iletişim sistemlerine değinildi. Müşterilerin hızlı bir şekilde başvuruda bulunması ve Dijital Köprü avantajlarından yararlanmaya başlaması için Çözüm Merkezi yetkililerinin iletişim sağlayacağı belirtildi.