Nevşehir ve Niğde için tehlike alarmı! Ünlü profesörden tir tir titreten açıklama

O isimden korkutan açıklama geldi! Nevşehir ve Niğde şehirleri için deprem tahminlerinde bulundu. Detaylar haberimizde.

Nevşehir ve Niğde için tehlike alarmı! Ünlü profesörden tir tir titreten açıklama

Depremlerle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Ahmet Ercan bu sefer de Niğde ve Nevşehir hakkında açıklamalarda bulunarak uyarıda bulundu. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

AHMET ERCAN'DAN UYARI GELDİ

Jeofizikçi Profesör Doktor Övgün Ahmet Ercan, sosyal medyadan iki şehir adına ilişkin şok edici açıklamalar yaptı. Ercan, en büyük depremlerin Nevşehir ve Niğde'de deprem meydana geleceğini tahmin ederek, her iki şehrin de depreme dayanıklı olduğunu ifade ederek, Nevşehir'de 5.0, Niğde'de ise 5.5. büyüklükte bir depremin meydana gelebileceğini söyledi. Ahmet Ercan gönderisinde şu ifadelere yer verdi: 

Ahmet Ercan'dan Uyarı Geldi

" Bu şehirlerin gelecekte yaşayabileceği en büyük deprem Nevşehir 5.0, Niğde ise 5.5'tir. Bu şehirler depreme dayanaklıdır. Peri bacalarının bunca senedir yıkılmamasının sebebi de budur." Bir başka gönderisinde ise şu ifadelere yer verdi: " Malatya 6.7, Kırklareli 5.0, Manisa 6.9, Mardin 5.0, Muğla 7.1 Muş ise 6.7'lik bir depremi gelecekte görebilir. Muğla'da ise deniz kıyılarında yaşanabilecek depremde tsunami olma olanağı yüksek."