İŞ Bankası'ndan milyonlarca kişiye müjde! Başvurana bu işlem tamamen ücretsiz olacak

İş Bankası yeni müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. Müşteriler 1 yıl boyunca işlemlerini ücretsiz gerçekleştirecek. İşte detaylar...

İŞ Bankası'ndan milyonlarca kişiye müjde! Başvurana bu işlem tamamen ücretsiz olacak

İş Bankası, müşteri olma sürecini daha hızlı ve kolay hale getirmek için önemli bir adım atıyor. Banka, İşCep mobil bankacılık uygulaması üzerinden başlatılan yeni kampanyasıyla herkesin müşteri olmasını teşvik ediyor. Bu kampanya kapsamında, "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğiyle bireysel veya esnaf/gerçek kişi tacir olarak İş Bankası müşterisi olmak isteyen herkes, çeşitli avantajlardan yararlanma fırsatına sahip olacak.

iş bankası yeni müşteri kampanyası

İş Bankası mevcut ve potansiyel müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir promosyon başlattı. Kampanya kapsamında bankanın mobil uygulaması İşCep üzerinden 1 yıl boyunca ücretsiz para transferi imkanı sunulacak. İş Bankası müşteri edinme sürecini hızlandırıp kolaylaştırmak amacıyla İşCep uygulaması üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Bireysel ya da ticari müşteri olabilmek isteyen herkes bu kampanya sayesinde birçok avantajdan yararlanabilecek.

İş Bankası müşteri olma işlemini daha pratik hale getirmek için önemli bir adım atıyor. Yeni kampanya ile herkesin banka müşterisi olabilmesine olanak sağlanıyor. Kampanya kapsamında İşCep'ten bireysel ya da ticari müşteri olanlar 1 yıl boyunca EFT/Havale işlemlerinden ücretsiz faydalanabilecek. Kampanyanın en dikkat çeken yönü, İşCep ya da İnternet Şubesi üzerinden yapılacak para transferlerinde hiçbir ücret alınmayacak olması. Böylece hem zaman hem para tasarrufu sağlanmış olacak. İşCep üzerinden bireysel ya da ticari müşteri olabilme imkanı sunulan bu kampanya, 50 bin TL'ye kadar olan işlemleri kapsayacak.

İş Bankası, bu kampanya ile daha fazla kişinin bankalararası işlemlerde ücret ödemeden kolayca para transferi yapmasını sağlamayı hedefliyor. Kampanya, İşCep üzerinden başvuru yaparak müşteri olmak isteyen herkes için geçerli olup, 1 yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale işlemi yapma fırsatı sunuyor. Bu fırsatla hem zamandan hem de paradan tasarruf etmek mümkün hale geliyor.