Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başladı! 1.392 personel bu şartlara göre işe alınacak

Bakan Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na yeni personel alımıyla ilgili açıklama yayınladı. Bakan Işıkhan boş kontenjanları ve kadroları açıkladı. Detaylar haberimizde..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başladı! 1.392 personel bu şartlara göre işe alınacak

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan iş ilanlarını takip edenlere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan müjdeli bir haber var. Bakan Işıkhan, işe alımları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yapacağını duyururken bakanlığın alacağı kadroları da açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Işıkhan, açıklamasında başvuru tarihini de belirtti.

Yeni personel alımıyla ilgili konuşan Bakan vedat Işıkhan, iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. Işıkhan, yaptığı açıklamada kayıt için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) önemine dikkat çekti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 1.392 personel alımı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI BÜNYESİNE 1.392 PERSONEL ALINACAK!

Yeni alımlarla ilgili konuşan Bakan Vedat Işıkhan, konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında “Sosyal güvenlik kurumumuz bünyesine 1.231 büro personeli ile birlikte 130 destek personeli, 4 teknisyen ve 27 güvenlik görevlisi toplamda 1.392 sözleşmeli personel alımı yapıyoruz. Başvuru tarihi: 5-11 Ekim 2023. ÇSGB ailemize katılacak olan yeni çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum!" şeklinde ifadeler kullandı. Işıkhan'ın paylaştığı görselde, satın alma işlemine ilişkin daha detaylı detaylar yer alıyor.

BAKANLIK İÇİN ALIMLAR KPSS PUANI İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yürütülen işe alım çalışmalarına ilişkin fotoğraflar paylaşıldı. Bakan Işıkhan, personel almayla ilgili detaylı bilgileri resimlerle aktardı. Böylece işe alımların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre yapılacağı ortaya çıktı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 1.392 personel alımı

Büyük resimde personel alımı konusunda; “657 sayılı Kanunun 4/B maddesi çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumumuzun merkez ve taşra teşkilatlarında görev almak üzere; KPSS puanına göre 5-11 Ekim tarihleri ​​arasında 1.231 ofis personeli, 130 destek ile 4 teknisyen personeli 27 güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 1.392 sözleşmeli pozisyon ÖSYM tarafından görevlendirilecek.” ifadeleri yer aldı.