Bu burçlara sakın paranızı emanet etmeyin! Usta dolandırıcılar bu 3 burçtan çıkıyor

Yapılan araştırmalara göre en dolandırıcı üç burç açıklandı! Çevrenizde bu burçlardan birileri varsa dikkat edin! Detaylar haberimizde.

Bu burçlara sakın paranızı emanet etmeyin! Usta dolandırıcılar bu 3 burçtan çıkıyor

FBI listelerinde bu burçlar en üst sıralarda! İşte güvenmeyeceğiniz o üç burç! Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GÜVEN VERMEYEN ÜÇ BURÇ AÇIKLANDI

Astroloji, kişilerin birçok özelliğini tanımlamak adına kullanılabilir. İnsanlar doğdukları burçlara özgü özelliklere sahip olabilirler. Bazıları için temel özellik güvenilirlik iken, bazıları için temel özellik çok yalan söylemek olabilir. Bu sefer en güvenilmez burçları ortaya çıkaran astrologlar değil FBI verileri. FBI'ın dolandırıcılar listesinde en çok bulunan burçlar ortaya çıktı. Burçların özelliklerine bakıldığında en aldatıcı olanları da ortaya çıktı. İşte güvenilmez burçlar şu şekilde:

İkizler: Tabii ki İkizler de listede ilk sırada yer almakta. Çünkü hepimiz İkizler burcunun belirsiz tavırlara sahip olduğunu biliyoruz. Çabuk yalan söyleyen İkizler burcu, genellikle çevredeki duruma göre tavsiyelerde bulunur. Hızlı düşünürler ve bu nedenle çok hızlı hareket ederler. İkizler burcu en aldatıcı burçlardan biridir.

Başak: Kendi zekâsından asla şüphe etmeyen Başak burcu, ilişkilerinde titizlik ve disiplin temalarını ön plana çıkaran bir burçtur. Başak, duygusal flörtün ustasıdır. Kendilerinin istismar edilmesine asla izin vermezler, ancak başkalarının duygularını sömürme konusunda iyidirler. Kendi sınırlarını belirlemeleri ve başkalarına hayır demeleri konusunda efsanedirler. Kendi istediklerini elde etmek için her şeyi yaparlar ve insanları kandırmak için sıklıkla duygusal manipülasyona başvururlar.

Kova: Sınırsız hayal güçleriyle Kova burcunun çok dikkatli olduğu bilinir. Öyle ki bunlara inanırsınız ama perde arkasında bunların bambaşka olduğu ortaya çıkar. Kova burcuna yakınlaşmak oldukça zordur. Her zaman mesafelerini koruyorlar. İnsanları duygusal açıdan istismar edip kandırıyorlar. Kendi çıkarları için her şeyi yapmayı göze alabilirler.

Güven Vermeyen Üç Burç Açıklandı

Güvenilmez burçlara bakmışken yalancı burçlara da göz atalım. İşte yalancı burçlar şu şekilde:

İkizler: İkizler biraz yalancıdır çünkü boş sözler vermeyi severler. İnsanlar onun sözlerini çok ciddiye almamalıdır İkizler burcuyla iş yapmak istiyorsanız iki kere düşünün. Bazen hiç beklemediğimiz bir anda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yalanların ustası olan İkizler, başınızı gerçekten belaya sokabilir.

Kova: Kova burcunun söyledikleri net değildir. Bu onları direkt olarak yalancı yapar. Duyguları söz konusu olduğunda hiçbir denge veya tutarlılık yoktur. Kova burcu en çelişkili burçlarından biridir. Kova burcuyla bir ilişkiniz varsa hayatınız oldukça zor olacaktır. Rastgele yalan söyleyen bir Kova burcu sizi adeta hayattan uzaklaştıracaktır.

Balık: Histerik olan ve tek kelimesine inanmamanız gereken Balık burcuyla yaşamak zordur. Dünyanın kendi etraflarında dönmesini sağlarlar. Balık burcu duygusal bir burç olarak bilinir ancak duyguları sadece kendilerine yöneliktir. Çoğu zaman başkalarının ne hissettiğini umursamazlar.