Bu burçlar doğdukları günden beri şanssız! İşte en bahtsız o burçlar

Bazı insanlar, ne kadar çaba sarfederlerse sarfetsinler şansın hiçbir zaman yanlarında olmadığına inanır. Bu nedenle, genellikle depresif bir ruh hali içinde olan bu kişiler, önlerine çıkan fırsatları bile fark edemezler. Peki, şanssızlığıyla ünlenen hangi burçlar vardır? Hangi burçlar en bahtsızdır? Çöle düşseler bile kutup ayısı bile çıkmaz... İşte şanslarından yana pek gülmeyen burçlar... İşte ayrıntılar...

Bu burçlar doğdukları günden beri şanssız! İşte en bahtsız o burçlar

Hayatta herkes farklı şeyler arzular. Kimi insanlar başarı dolu bir hayat isterken, kimileri sadece para kazanmayı hedefler ve bu uğurda korkusuzca adımlar atar. Bazıları için aileleri önemlidir, bazıları içinse arkadaş çevreleri her şeyin önüne geçer.

Farklı insan tipleri, hayatlarıyla ilgili açıklamalar yaparken şans kavramına sıklıkla başvururlar. Bazı insanlar, ne kadar çaba harcasalar da şansın yüzlerine asla gülemediğine inanır. Bu yüzden, genellikle depresif bir ruh hali içinde olan bu kişiler, önlerine çıkan fırsatları bile göremeyebilirler. Peki, şanssızlığıyla ün salmış hangi burçlardır?

BAHTLARI YÜZLERİNE GÜLMEYEN BURÇLAR

burçlar

Şanssızlıklarından yakınan, hayatlarının istedikleri gibi gitmediğinden şikayet eden burçların başında Yengeç gelir. Yengeç burçları, duygusal yapılarıyla tanınırlar.

Her şeye kolayca alınabilen, çevrelerindeki insanların her tavrını içlerine sinmiş gibi içselleştiren Yengeçler, sürekli bir duygusal dalgalanma içindedirler. Hassasiyetlerine saygı gösterilmediğini hissettikleri ortamlarda kalmak istemezler, ancak toksik yanları sebebiyle bu ortamlarda kalabilirler. Bu nedenle, önlerine gelen fırsatları bile göremezler.

Genel olarak kötü senaryoları düşündükleri, sürekli olarak duygusal bir ruh hali içinde oldukları için Yengeçlerin şansları pek açık değildir.

Burçlar aleminin en takıntılılarından olan Başak burçları, şanssızlıklarıyla adeta ün salmıştır. Ancak bu noktada ince bir çizgi vardır. Başakların şanssızlıkları doğuştan gelmez, kendi karakterlerinden kaynaklanır. Her şeyin en mükemmelini ararken fırsatlara gözlerini kapatıp, aç gözlülükleriyle ellerindekini de kaybeden Başak burçları, gün sonunda "Bu şans ne zaman bana gülecek?" diye hayıflanmaktan ziyade, kendilerini değiştirmek için çaba sarfetmelidirler.

Duygusallıkları sebebiyle şanssızlığın tam ortasında bulunan bir diğer burç da Balık burcudur. Kendi iç dünyalarında yaşadıkları duygular yüzünden zamanla kendilerini yalnız hissederler ve sık sık depresyona girerler. Bu durumda, hatta yağmurlu bir günde dahi içecek su bulamazlar.

Verici bir doğaya sahip oldukları için almayı bilmeyen Balıklar, fırsatları göremezler ve doğru adımlar atamazlar, üst akıl olmadan hareket edemezler.