Banyo aynalarındaki lekelere son! Bir kez sürüldüğünde aylarca leke tutmuyor

Kalıp sabunun yedi faydası! Kalıp sabun nerede kullanılır? Detaylar haberimizde.

Banyo aynalarındaki lekelere son! Bir kez sürüldüğünde aylarca leke tutmuyor

Temizlik için yalnızca kalıp sabun mu kullanıyorsunuz? Aslında kalıp sabunun evde deneyebileceğiniz yedi farklı kullanımı var. Tüm detaylar haberimizde.

KALIP SABUN İLE YEDİ FARKLI YÖNTEM

Eskiden insanlar kalıp sabun ile gece kramplarını önlüyorlarmış. Bilimsel bir açıklaması olmasa da bazı kişiler yorganınızın altına bir kalıp sabun koymanın krampları azaltabileceğini iddia ediyor. Bir beze sarılı sabunu çekmecenizde veya dolabınızda saklarsanız, açtığınızda hoş bir kokuyla karşılanırsınız. Dikiş yapmaktan hoşlanıyorsanız, istediğiniz renk veya desende bir parça kumaşı bir kalıp sabunun etrafına sarın ve iğnenizle yapıştırın. Duş almadan önce banyo aynanıza bir kalıp sabun sürün ve kuru bir bezle silin.

Kalıp Sabun İle Yedi Farklı Yöntem

 Bu, sıcak suyun oluşturduğu buharın ayna yüzeyine yapışmasını önleyecektir. Elleriniz kirliyse tırnaklarınızın arasında kir kalabilir. Böyle bir durumda tırnaklarınızı temizlemek için kalıp sabuna batırın. Parke zeminleriniz varsa, döşeme tahtaları zamanla birbirine sürterek gıcırdamaya neden olabilir. Bu hoş olmayan ses kalıp sabun uygulanarak önlenebilir. Duvardaki çirkin çivi izlerini kapatmak için, izler dolana kadar duvara bir kalıp sabun sürün.