Son Dakika... İşte Şehitlerimizin Memleketleri

Tel Abyad'da meydana gelen bombalı saldırı sonucu şehit olan 3 askerimizin memleketleri açıklandı. Ac haber ailelerine ulaştı.

Son Dakika... İşte Şehitlerimizin Memleketleri

Şehitlerimizin memleketleri açıklandı.

Suriye 'de Tel Ayad bölgesinde yol kontrolü sırasında bomba yüklü araç patladı. Patlama sonucu 3 kahraman askerimiz şehit oldu. 

Şehitlerimizin isimleri ve fotoğrafları şu şekilde;

P. Bnb. Şevket TOMBUL

P. Tğm. Sinan BİLİR

P. Uzm.Onb. Mustafa ALPAKLI

ŞEHİTLERİMİZİN MEMLEKETLERİ

Şehitlerimizin acı haberleri memleketlerine ulaştı. Baba evlerinde büyük acı yaşandı.

Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı Mustafa Alpaklı 'nın acı haberi, Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Salman Mahallesi’nde bulunan ailesine verildi. Bir ay önce evlendiği öğrenilen şehidin, 7 de kardeşi bulunuyor.

Şehit askerlerden 29 yaşındaki Piyade Teğmen Sinan Bilir'in acı haberi memleketi Tokat'a ulaştı. Bahattin ve Nevriye Bilir çiftinin 4 çocuğundan ortancası olan şehit teğmen, 6 ay önce babasını kaybetmişti. 2 ay önce babası için okutulan mevlit için Tokat'a geldiği öğrenilen şehit teğmen, Sibel Bilir ile evliydi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şehit Binbaşı Şevket Tombul 'un ailesinin Eskişehir Odunpazarı İlçesi Işıklar Mahallesi 'nde yaşadığı öğrenildi. Şehit Binbaşı Şevket Tombul 'un , küçük çocuğunun 6 aylık olduğu ve evladını en son 8 günlükken gördüğü öğrenildi. Şehidin eşinin Ankara'da olduğu öğürenildi.