İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na 'HDP' Tepkisi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Kadınlar günü kutlama mesajında HDP eş Genel Başkanı Pervin Buldan ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i aynı cümle içerisinde kullanmasına tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na 'HDP' Tepkisi

YENİ İŞ HABERLERİNİ TAKİP ET!  İLKOKUL , LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN İŞ HABERLERİ YAYIMLANDI

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Sosyal Medya hesabından konuya ilişkin bir mesaj paylaşan İYİ Parti'li Ağıralioğlu, "Anneleri yıllardır evlatsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum.Öcalan'a mektup yazdırılmasının milli iradeyi ne istikamette kamçıladığını ve ikinci seçimin sonuçlarına ne yönde tesir ettiğini hiç kimse unutmamalı! En başta da Ekrem Bey." ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün yayımladığı mesajda, "İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşenerve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan'ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" ifadelerini kullanmıştı.