Göbek ve simit bölgesi yağlarını eritiyor! İncecik bele sahip olmanın küçük tüyoları

Bölgesel yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri mutlaka deneyin! Tüm detaylar haberimizde.

Göbek ve simit bölgesi yağlarını eritiyor! İncecik bele sahip olmanın küçük tüyoları

Göbek ve bel bölgesinde biriken yağlardan kurtulmak artık çok basit! Bu yöntemleri mutlaka uygulayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BÖLGESEL YAĞLANMADAN KURTULMA YÖNTEMLERİ

Kadınlar özellikle menopoz dönemlerinde bel bölgelerinde kalınlaşma yaşayabiliyorlar. Aynı zamanda bel bölgesinde oluşan kalınlaşma insülin direnciyle de ilişkili olarak açıklanıyor. İşlenmeyen şeker vücudun belirli bölgelerine yapışıyor ve kilo oluşmasına sebep oluyor. Aynı zamanda yaş, yaşam şekli, beslenme alışkanlığı gibi etkenler de bel bölgesinde yağlanma oluşmasına sebep oluyor. Alkol tüketimi, egzersiz yapılmaması, kronik stres, beslenme düzensizliği gibi durumlar da bel bölgesinde kalınlaşmaya sebep olabiliyor. Bölgesel yağlanmalardan kurtulmak için sağlıklı beslenme düzenini alışkanlık haline getirmeniz ve meyve, sebze, tam tahıl, sağlıklı yağ ve protein kaynağı tüketmeniz gerekiyor. Düzenli şekilde kardiyo egzersizi gibi egzersizler yapmanız gerekiyor. Kronik stresle başa çıkmak için yoga, meditasyon, nefes egzersizi yapabilirsiniz. 

bel ve göbek inceltme yöntemleri

Uyku düzeni de bölgesel yağlanmayı etkileyen faktörlerden biridir bu sebeple düzenli uyku uyunması önemlidir. Yetişkin bir insanın günlük olarak 2.5 litreye kadar su içmesi gerekiyor. Su tüketimiyle metabolizma daha hızlı çalışır ve bölgesel yağlanma etkileri azaltılır. Ceviz ve balık gibi gıdalar da tüketebilirsiniz. Ödem atmaya yardımcı olan sulardan da faydalanarak vücudunuzdaki ödemi atmaya yardımcı olabilirsiniz. Kilo almayı durdurmak için düzenli olarak egzersiz yapmanız gerekmektedir. Düzensiz uyku da ödem oluşmasına ve kilo almaya sebep olmaktadır. Geceleri çok geç saatte uyunmaması önerilir. Her gün bir yeşil elma tüketebilirsiniz. Bel çevrenizi zayıflatmak için korseler kullanabilirsiniz ancak bu geçici bir çözümdür. Bu sebeple egzersiz ve beslenme alışkanlığı kalıcı sonuçlar elde etmenizi sağlar. Kilo vermek ve bölgesel yağlanmalardan kurtulmak için brokoli, kabak, enginar, havuç ve esmer pirinç gibi yüksek lifli gıdalar tüketebilirsiniz. Yağ yakmak için vücudun enerji ihtiyacını karşılayabilmek için günlük kalori alımını kontrol altında tutmak gerekmektedir. Sebze, meyve ve protein kaynakları tüketebilirsiniz. Zencefil metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını destekler. Bu sebeple kahve ya da çaylarınıza ekleyerek tüketebilirsiniz. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını teşvik eder. Acı biber de yağ yakımını teşvik eder bu sebeple yemeklerde ya da salatalarda kullanabilirsiniz.