Eklem kireçlenmelerine mucizevi kür! İbrahim Saraçoğlu açıkladı: 1 ayda tüm dertler son bulacak

Eklem kireçlenmesi olarak da bilinen osteoartrit, dünya çapında milyonlarca insanın müzdarip olduğu kronik bir hastalıktır. Kemik dokusunu çevreleyen kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir sağlık sorunudur. İşte ünlü doktor İbrahim Saraçoğlu’ndan bu hastalık için mucizevi bir yöntem. Tüm ayrıntılar haberimizde…

Eklem kireçlenmelerine mucizevi kür! İbrahim Saraçoğlu açıkladı: 1 ayda tüm dertler son bulacak

Dünyada milyonlarca kişide görülen rahatsızlıkların başında gelen Ekrem kireçlenmesi için Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan duyanları şok edecek bir yöntem. Detaylar haberimizde…

banka

Çınar yaprağı, İbrahim Saraçoğlu tarafından danışanlarına önerilen bir bitkidir. O kadar dikkat çekici bir bitkidir ki; çınar ağacının yapraklarının bir mucize olduğu anlamına gelir.

KİREÇLENMEYİ ÖNLEMENİN DOĞAL FORMÜLÜ!

Düz yapraklı çınar yapraklarının tercih edilmemesi gerektiğini vurgulayan İbrahim Saraçoğlu, 5 parçalı bölümü olan çınar yapraklarının daha sağlıklı olduğunu söylüyor.

KİREÇLENMEYİ ÖNLEMENİN DOĞAL FORMÜLÜN MALZEMELERİ:

Çınar yaprağı kürü için 2 taze çınar yaprağını 10 gün güneşte kurutmanız gerektiğini öneriyor. Mümkünse taze çınar yaprakları da kullanabilirsiniz.

KİREÇLENMEYİ ÖNLEMENİN DOĞAL FORMÜLÜN HAZIRLANIŞI:

1 su bardağı suyu bir tencerede kaynatın ve içine yaprakları atın.

Kaynayan suyunuzu 1 dakika kadar ocaktan alın.

Suyu soğumaya bırakın ve akşam yemeğinden önce ve yatmadan önce 1 bardak için.

Bu kür özellikle kireçlenme şikayetlerinde azalma ile karakterizedir. İbrahim Saraçoğlu, çınar yapraklarının en doğal antidepresan olduğuna çeşitli programlarda da dikkat çekti. Hafif depresyon teşhisi konan kişilere çınar yaprağı kürünü öneriyor.

ÇINAR AĞACI YAPRAĞI FAYDALARI NELERDİR?

Çınar yaprağı çayı, suyu veya yağı; Vücudunuzdaki ağrıları giderir.

Cilt hücrelerinizi yeniler ve nem dengesini korur.

Kötü nefesi ve bakterileri yok edin.

Yaralı ve yanık bölgelere sürüldüğünde sivilceleri yok eder.

Ödem atmanıza yardımcı olur.

Bağırsaklarınızı rahatlatır.

Kemik sağlığınızı korur.

Kandaki iltihabı yok eder.

ÇINAR YAPRAĞININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Çınarlar Türkiye'nin birçok yerinde hayat buluyor. Şehirleri süslemek için popüler olan çınar ağacının yaprakları sonbaharda birer birer dökülmeye başlar. Ve bu kuru yapraklar şehre huzur katıyor. Çınar yaprağı; Kalın ve damarlıdır. Toz ve dumana karşı çok dayanıklıdırlar. Bitkisel tedavilerde sıklıkla tercih edilen çok yıllık bitkinin yapraklarıdır. En çok tercih edilen tedavi şekli ağrı kesicidir.