Cinsel ilişkiden önce bunu yapanlar yandı! Her an hastanelik olabilirsiniz

Cinsel ilişkiden önce alınan bazı ilaçların sağlık sorunlarına neden olduğu tespit edilmiştir. Bazı ilaçları özellikle almak kalp krizine neden olabilir.

Cinsel ilişkiden önce bunu yapanlar yandı! Her an hastanelik olabilirsiniz

Yaşlandıkça cinsel potansiyelimiz de buna bağlı olarak azalır. Bu durum bir erkek için vahim görünmektedir ancak çözümü de mümkündür. Ancak cinsel ilişki öncesinde alınan bazı ilaçlar özellikle sertleşme sorunu yaşayan erkeklerde ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor. İşte erkeklerin ilişki sırasında yaşadığı bazı sorunlar ve bunların cevapları.

SERTLEŞME SORUNU

Hormonlar yaşla birlikte azaldığı için 50 yaşından sonra ereksiyon sağlamak için penisin doğrudan uyarılması gerekebilir. Hormonal takviyeler almak iyileşmeyi daha hızlı ve daha kolay hale getirebilir.

PROSTAT AMELİYATI SERTLEŞME DURUMUNU ETKİLER Mİ?

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamada bazı prostat ameliyatları prostatı çevreleyen sinirlere ve kan damarlarına zarar vererek cinsel performansı etkileyebilir. Bu nedenle prostatınızı korumaya yönelik cerrahi seçenekler hakkında doktorunuzla konuşun. BPH ve sinir koruyucu kanser cerrahisinde kullanılan bazı lazerlerin cinsel yaşamınıza etkisi daha az olur.

Cinsel ilişkiden önce alınan bazı ilaçların zararları

ESKİSİ GİBİ SERTLEŞEMEME SORUNU

En sert ereksiyonlar genellikle ergenlik döneminde yaşanır. Kan damarlarının yaşa bağlı hormonal ve yapısal farklılaşması, ereksiyon kalitesinde bir miktar azalmaya neden olur. Ancak penis sertliği ilişkinin gerçekleştirilmesi veya sürdürülmesi için yeterli değilse, ereksiyonu olumsuz olarak etkileyen metabolik, hormonal, vasküler, nörojenik ve diğer farklı faktörler araştırılmalıdır. İlaç ve enjeksiyon gibi tedaviler mevcuttur.

BİRDEN FAZLA SERTLEŞEMEME SORUNU

Bir sklerozdan diğerinin oluşumuna kadar geçen süre olan refrakter dönem yaşla birlikte artar. Genç erkeklerde birkaç dakika içinde ikinci bir sertleşme meydana gelebilir ancak bu süre ilerleyen yaşlarda 24 saat gibi bir süreye kadar uzayabilir. Bu yüzden fazla endişelenmeyin. Erken boşalma nedeniyle ikincil sıkılığın sağlanmasına odaklanılıyorsa sistemik topikal ilaçlar ve boşalma süresini uzatmaya yönelik egzersiz faydalı olabilir.

ZOR BOŞALMA

Yaşla birlikte cinsel hassasiyet, sinir iletim hızı ve damar aktivitesi azalır. Testosteron hormonu azalır. Bu nedenle yaşlandıkça orgazma ulaşabilmek için daha fazla uyarılmaya ihtiyaç duyarız. Bu normal. Yine penise lokal sinir iletimini iyileştiren hormonlar ve tedaviler daha hızlı boşalmanıza yardımcı olabilir.

Cinsel ilişkiden önce alınan bazı ilaçların zararları

BOŞALAMAMA SORUNU

Erkekler konsantrasyon eksikliği, psikolojik faktörler, uyarı eksikliği gibi nedenlerden dolayı boşalmayı başaramayabilirler. Burada önemli olan boşalmayı hissedip hissetmediğinizdir. Boşalma hissi var ancak meni çıkmıyorsa mesaneye ters boşalma şüphesi vardır. Durum laboratuvar testleri ile kolaylıkla anlaşılabilir ve tedavi edilebilir. Boşalma hissedilmiyorsa ilaç tedavisi ve cinsel terapi yardımıyla boşalma sağlanabilir.

SIVI AZALMASI

Bir erkeğin meni hacminin yaşla birlikte azalması normaldir. 70'li ve 80'li yaşlarda orgazm olmasına rağmen boşalmayan pek çok erkek var. Bu nedenle meni miktarının azaldığını görürseniz endişelenmeyin.

SERTLEŞME İLAÇLARI KALP KRİZİ Mİ NEDEN OLUR?

Seks esnasında kalp krizi geçirme riski milyonda 2,5'tir. Daha öncesinde kalp krizi geçirdiyseniz bu oran milyon kişi başına 25'e çıkıyor. Bu nedenle seks kalp için çok az risk oluşturur ve sertleşme bozukluğunu tedavi etmek için kullanılan ilaçlar bu riski artırmaz. Ancak nitrat içeriği olan kalp ilaçları alan hastaların performans ilaçları alması durumunda yaşamı tehdit sağlayan yan etkiler ortaya çıkabiliyor. Kontrol edilemeyen kalp ağrınız, anormal kalp ritminiz, aşırı yüksek veya düşük tansiyonunuz veya yakın zamanda kalp ameliyatı geçirdiyseniz doktorunuza danışmadan sklerozan ilaçları almayın.