Bu salatayla gün boyu tok kalacaksınız! Malzemesi az, doyuruculuğu çok

Sizi 16 saate kadar tok hissettirecek salatanın tarifi nihayet karşınızda. Kilo vermek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Bu salatayla gün boyu tok kalacaksınız! Malzemesi az, doyuruculuğu çok

Yaklaşık 16 saat gibi bir süre tok tutan salata tarifleri, diyet yapanlar ve zayıflamak isteyenler tarafından aktif olarak araştırılıyor. Kişinin kendi besin listesini oluşturması ve kilo verirken yediği, içtiğine dikkat etmesi nedeniyle beslenmesi oldukça önemlidir. Bu süreçte tek başına diyet yeterli olmayabilir. Bu yüzden insanların egzersiz yapması da çok faydalıdır.

Sağlıklı bir yaşam tarzına geçmek ve proteinleri hayatına dahil etmek isteyenler öncelikle unlu ürünlerden vazgeçiyor. İnsanlar simit, hamur işi ve ekmek gibi ürünleri bırakıp çevre dostu gıdalara yöneliyor. Kalorisi düşük olan ve uzun süreli tok tutan yeşil gıdalar insanların sağlığına da dikkat ediyor. Diyet yapanlara önerilen doyurucu bir salata hayatınızı değiştirecek.

semizotu salatası

Doyurucu bir salata için malzemeler:

1 kase yıkanmış semizotu

2 salatalık

1 demet maydanoz

3 yemek kaşığı çökelek

15 adet siyah zeytin

Yarım limonun suyu

2 yemek kaşığı zeytin yağı

1 çay kaşığı çörekotu tanesi

16 saate kadar kalıcılığı olan bu iştah açıcı salata günün her öğününde tüketilebilir ancak akşam yemeğinde yeşil besinlerden ve proteinden destek almak için öğle yemeğinde tüketilmesi en doğrusudur.

Mideyi rahatlatan doyurucu bir salatanın içerisinde yer alan semizotu, genel insan sağlığına olumlu etkisi olan bir üründür. Omega-3 yağ asitleri ile birlikte A ve C vitaminlerinin aynı zamanda da lif ve diğer besinler bakımından zengin olan semizotunu diyetinize mutlaka ekleyin.