20'lik diş ağrısını ilaçsız geçiren formül! Bu yöntemler ağrıyı bıçak gibi kesiyor

Eğer diş ağrısı çekiyorsanız bu yöntemleri mutlaka deneyin! Tüm detaylar haberimizde.

20'lik diş ağrısını ilaçsız geçiren formül! Bu yöntemler ağrıyı bıçak gibi kesiyor

20'lik diş ağrısı çekilmez bir hal alabiliyor! Bu yöntemlerle anında ağrıdan kurtulabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

20'LİK DİŞ AĞRISINA SON

20'lik diş ağrısından şikayetçiyseniz birçok basit ve doğal yöntem bulunuyor. İlk olarak uzmana ve eczacınıza danışarak ağrı kesici kullanabilirsiniz ancak ağrı kesici yerine doğal yöntemler araştırıyorsanız bu yöntemlere başvurabilirsiniz. Ağrı olan bölgeye soğuk uygulama yaparak 15-20 dakika içinde ağrınızın hafiflemesini sağlayabilirsiniz. Bir çay kaşığı tuzu bir bardak ılık suyla karıştırarak tuzlu su gargarası yapıp ağrılarınızı hafifletebilirsiniz. 

diş ağrısını geçirme yöntemleri

Diş etlerini ve dişleri hafifçe fırçalayıp ağrıların hafiflemesini sağlayabilirsiniz ancak fazla güç uygulamamanız gerekiyor. Doğal bir ağrı kesici olarak bilinen nane yağını pamuğa damlatıp ağrıyan bölgeye uygulayarak ağrılarınızı geçirebilirsiniz. Diş çıkarırken sert, sıcak, soğuk içecek ve yiyecekler tüketmemeniz öneriliyor. Yumuşak ve oda sıcaklığında besinler tüketerek ağrıların önüne geçebilirsiniz. 20'lik diş çıkarırken önemli belirtiler yaşıyorsanız vakit kaybetmeden bir uzmana danışmanız gerekiyor.