NOW TV'de şoke eden ayrılık! İki oyuncu ardına bakmadan kaçtı

NOW TV’nin izlenme rekorları kıran en gözde yapımlarından olan Kirli Sepetinde peş peşe 2 ayrılık yaşandı. Bu haber dizinin fanlarını çok üzecek. İşte detaylar…

NOW TV'de şoke eden ayrılık! İki oyuncu ardına bakmadan kaçtı

NOW TV’de bu sezon izlenme rekorları kıran Kirli Sepeti dizisinde yeni sezon başlamadan ayrılıklar yaşandığı haberi geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

NOW TV'DE VEDALAR. 2 İSİM APAR TOPAR KADRODAN AYRILMA KARARI ALDI

NOW TV'de yayınlanan "Kirli Sepeti" dizisinde 2 yeni ayrılık var. Karakterlerin gidişi dizinin hayranlarını son derece üzecek.

Kirli Sepeti dizisinin son bölümlerinde izleyenleri derinden etkileyen iki yeni ayrılık yaşandı. Karakterler arasındaki bu ayrılık dizinin hayranlarını üzdü. Dizinin bundan sonraki bölümlerinde neler olacağı merakla bekleniyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; NOW'un yeni sezonda da devam edecek Kirli Sepeti dizisinden büyük haberler gelmeye devam ediyor. ŞİMDİ 2 oyuncu daha diziden ayrıldı.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİNE HANGİ OYUNCULAR VEDA ETTİ?

NOW'un yeni sezonda devam eden projeleri arasında "Kızıl Goncalar", "Hudutsuz Sevda" ve "Yabani"nin yanı sıra "Kirli Sepeti" dizisi de yer alıyor. Ece Erdek Koçoğlu'nun yönettiği MedYapım dizisinin yeni bölümünün hikayesi değişiyor. Yeni sezon hikayemizde sitedeki bazı zengin ailelere veda ediyoruz. Bu gelişmenin ardından Halil İbrahim Ceyhan ilk açıklamayı yaparak yeni sezonda takıma katılmayacağını duyurdu.

Bölüme yeni isimler katılıyor. Dizinin Feyyaz oyuncusu Serhat Kılıç ve Nergis Gözde Seda Altuner takıma veda etti. Kırlı Sepeti takımında yeni sezonda yeni ayrılıklar yaşanacak.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ HAKKINDA

Kirli Sepeti, İstanbul'un zengin semtlerinden birinde bir dükkânda çalışan hizmetçiler ile aralarında bölünmüş işverenlerin iç içe geçmiş hayatlarına odaklanıyor. Bazen ağlatacak, bazen güldürecek her yaştan insanın izleyebileceği bir hikayedir.

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Kirli Sepeti dizisi bir uyarlama değildir ve gerçek bir hikâyeye dayanmamaktadır. Bu film tamamen kurgu bir dramdır. Senarist Merve Girgin Aytekin'in kaleme aldığı hikâyede özgün temalar işleniyor.