Kızılcık Şerbeti'nin sezon finaline damga vurmuştu! Gizemli kadının kimliği ortaya çıktı!

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde, izleyicilerin merakını cezbeden yeni bir karakter sahneye çıktı.

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finaline damga vurmuştu! Gizemli kadının kimliği ortaya çıktı!

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde izleyicilerin merakla beklediği gizemli karakterin kimliği ortaya çıktı. OdaTV, bu sürpriz karakterin Şebnem Dönmez olduğunu açıkladı.

kızılcık şerbeti

SEZON FİNALİNDE İZLEYİCİYİ ŞAŞIRTAN GELİŞME

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde, izleyicilerin dikkatini çeken bir gelişme yaşandı. Diziye gizemli bir kadının dahil olması, hayranları arasında büyük merak uyandırdı. Bu karakterin Defne Samyeli tarafından canlandırılacağı söylentileri olsa da, Odatv gerçek ismin Şebnem Dönmez olduğunu duyurdu.

şebnem dönmez

GİZEMLİ KADININ HİKAYESİ NEDİR?

Sezon finalinde Doğa karakteri, Giray ile yemeğe çıkıyor ve ardından evine dönüyor. Ancak Giray’ın evine geldiğinde, salonda onu bekleyen gizemli bir kadınla karşılaşıyor. Kadın, “Gitti mi Doğa?” diye sorarken Giray, “Evet, yaptığın yemekleri çok beğendi” yanıtını veriyor. Gizemli kadın ise “Elim lezzetlidir” diyerek karşılık veriyor. Aralarında geçen bu diyalog, izleyicilerin kafasında soru işaretleri bırakıyor.

Giray'ın annesi olduğu ortaya çıkan bu kadın, Giray’ın Doğa'ya olan ilgisini sorguluyor. Giray’ın, Doğa'yı öptükten sonra geri çekilmesi ve “Senin sınırlarına saygı duymak istiyorum” demesi, Doğa’nın hoşuna gidiyor. Doğa, Giray’ın nesli tükenmekte olan biri olduğunu anladığını ifade ediyor.