16'lı tuvalet kağıdında büyük indirim! Tarım Kredi yarı fiyatına satacak

Tarım Kredi'den tuvalet kağıdına indirim geldi! Yüzde 50 indirimden faydalanmak için hemen Tarım Kredi'ye koşun!

16'lı tuvalet kağıdında büyük indirim! Tarım Kredi yarı fiyatına satacak

Türkiye'de tuvalet kağıdı fiyatlarının büyük ölçekli artışları, birçok vatandaşın geçim mücadelesini daha da zorlaştırdı. Ancak bu sıkıntılara Tarım Kredi Market'ten sevindirici bir müjde geldi: Tuvalet kağıdında büyük bir indirim!

Tarım Kredi Market, temel ihtiyaçlar arasında yer alan tuvalet kağıdında uyguladığı kampanya ile dikkatleri üzerine çekti. Yapılan açıklamaya göre, Elit markalı 3 katlı 16'lı rulo tuvalet kağıdının fiyatı, büyük bir indirimle 132,90 TL'ye geriledi. Bu indirim, tuvalet kağıdına gelen zamların ardından bütçelerini dengelemeye çalışan vatandaşlar için adeta bir nefes alma fırsatı sundu.

Tarım Kredi Kooperatifi indirim

İndirim fırsatından yararlanmak isteyenler için son tarih ise 6 Eylül olarak belirlendi. Bu tarihe kadar Tarım Kredi Market'te 16'lı tuvalet kağıdını bu özel fiyatla satın almak mümkün olacak.

Tarım Kredi Market'in bu kampanyası, temel ihtiyaçların artan maliyetleri karşısında ekonomik çözümler arayan tüketicilere önemli bir destek sağlayacak gibi görünüyor. İndirim fırsatını kaçırmamak için 6 Eylül'e kadar Tarım Kredi Market şubelerini ziyaret edebilirsiniz.