Üniversiteye sözleşmeli personel alımı! KPSS puanıyla kadın erkek personeller alınacak

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Resmî Gazete’de 10 Haziran 2024 tarihinde yayımlanan ilana göre, destek personeli, güvenlik, teknisyen, büro personeli gibi çeşitli pozisyonlar için KPSS puanı esas alınacak ve personel alım süreci başlatılacak.

Üniversiteye sözleşmeli personel alımı! KPSS puanıyla kadın erkek personeller alınacak

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Resmî Gazete'de 10 Haziran 2024 tarihinde yayımlanan duyuruda, destek personeli, güvenlik, teknisyen, büro personeli gibi çeşitli pozisyonlar için KPSS puanı esas alınacak ve personel alım süreci başlatılacak.

İŞE ALIM SÜRECİ

DESTEK PERSONELİ ALIMI VE ŞARTLARI HAKKINDA DETAYLAR

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi gereğince yapılacak destek personeli alımı için başvuruları almaya başladı. Alınacak destek personeli pozisyonları, belirli niteliklere sahip adaylara yönelik olarak duyurulmuş ve başvuru tarihleri belirlenmiştir.

DESTEK PERSONELİ ALIMI İLANLARI VE ÖNEMLİ TARİHLER

• İlan No: S-24011 - Destek Personeli (Erkek)

• İlan No: S-24012 - Destek Personeli (Kadın)

• İlan No: S-24013 - Destek Personeli (Erkek)

Başvurular, 10 Haziran 2024 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi 24 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir. Başvuru adresi ve önemli tarihler için aşağıdaki bilgileri kontrol edebilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU ADRESİ

Başvuru Adresi: Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Selahaddin-i Eyyubi Mah. Üniversite Cad. No:1 Merkez/Bingöl Başvuru İnternet Sitesi: Bingöl Üniversitesi Resmi Sitesi

Başvuru yapacak adayların gerekli belgeleri ve şartları eksiksiz olarak incelemeleri ve başvurularını belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeleri önemlidir.