Üniversite mezunlarına iş fırsatı doğdu! Ankara ve o illerde personel alımı yapılacak

Bu yıl en fazla personel alımı yapan kurumlardan olan Kızılay yeniden personel alımı yapıyor. Detaylar haberimizde…

Üniversite mezunlarına iş fırsatı doğdu! Ankara ve o illerde personel alımı yapılacak

Yaşadığımız acı deprem felaketi sonrası deprem bölgelerinde işsiz kalan vatandaşa umut ışığı olan kuruluşlardan olan Kızılay Ankara’da personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

dizi

LİSANS MEZUNLARINA İŞ KAPISI AÇILDI! BİNLERCE BAŞVURU ALINACAK

Türk Kızılay’ı, Ankara merkezli Saha Sorumlusu pozisyonları için yeni iş ilanı yayınlayarak insani yardım sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylara önemli bir fırsat sunduğunu duyurdu.

Türkiye'nin önde gelen insani yardım kuruluşlarından Türk Kızılay’ı, Ankara merkezli saha görevlisi pozisyonları için yeni iş ilanlarını duyurdu. Bu duyuru, insani yardım sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylara önemli bir fırsat sunuyor.

Görev tanımı ve başvuru şartlarına göre Türk Kızılay’ının aradığı nitelikler şunlardır:

İlgili alanda lisans derecesine sahip, Aday Arapçayı iyi derecede konuşabiliyor (İngilizce tercih edilmektedir), İnsani yardım alanında en az bir yıl mesleki deneyime sahip, Veri analiz etme ve raporlama becerisine sahip, MS Office programlarını ve veri toplama araçlarını etkin bir şekilde kullanabilen, iletişim ve ekip çalışması becerisine sahip, seyahat engeli bulunmayan, esnek çalışma programlarına uyum sağlayabilen, B sınıfı sürücü belgesine sahip, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya uygulaması en az 2 yıl ertelenmiş.

Başvurular Türk Kızılay’ının resmi kariyer web sitesi üzerinden kabul edilmekte olup, başvuru sahiplerinin en geç 23 Haziran 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Detaylı bilgi ve tanıtım metni için burayı görebilirsiniz. Bu fırsat, insani yardım alanında kariyer yapmak isteyenler için değerli bir adım olarak öne çıkıyor.