Üniversite 5 kadroya lise mezunu personel alacak! Listedeki şartlara dikkat

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, personel ihtiyacını karşılamak üzere lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından 21 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. Başvuruların sona erdiği belirtilirken, başvuru süreciyle ilgili detaylar da kamuoyuyla paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Üniversite 5 kadroya lise mezunu personel alacak! Listedeki şartlara dikkat

Üniversite, 25 Ocak 2023 tarihinde resmi gazetede yayımlanan ilan doğrultusunda, lise mezunu 5 temizlik görevlisi, ön lisans mezunu 1 büro personeli ve 2 tekniker ile lisans mezunu 11 büro personeli, 1 mühendis ve 1 kütüphaneci olmak üzere toplamda 21 kişilik kadro için alım yapacak.

BAŞVURULAR EN GEÇ 8 ŞUBAT'TA

Başvuruların en geç 8 Şubat 2024 tarihine kadar yapılmış olması gerektiği vurgulanırken, adayların KPSS şartı dahil olmak üzere belirli koşulları sağlaması isteniyor. Bu koşullar arasında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerinde belirtilen genel şartlar ve KPSS puanı, sosyal güvenlik kurumundan emekli aylığı almıyor olma, sağlık sorunu bulunmama gibi özel şartlar bulunuyor.

Başvuru yapacak adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise için KPSSP94, ön lisans için KPSSP93 ve lisans için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekiyor. Bu şartların sağlanması halinde adaylar, belirtilen süreç içerisinde başvurularını tamamlayabileceklerdir.

KONTENJANA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR

ŞART

ŞART