TEB dolgun maaşla personel alımını başlattı! Bu kadrolara çok sayıda kişi alınacak

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından 2024 yılına yönelik kapsamlı personel alım süreci başlatıldı. Banka 84 farklı pozisyon için yeni personel alımı yapıyor. Başvuru süreci, gereksinimler ve açık pozisyonlar hakkında daha fazla bilgiye bu haberden ulaşabilirsiniz.

TEB dolgun maaşla personel alımını başlattı! Bu kadrolara çok sayıda kişi alınacak

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), finans alanında kariyer yapmak isteyen dinamik, genç adayları bünyesine dahil etmeyi amaçlamaktadır. Banka, gişe memurları, müşteri temsilcileri ve finansal analistler de dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Başvurular online platform üzerinden kabul edilmektedir ve süreç şeffaftır.

TEB Kariyer: Açık Pozisyonlar

TEB'in Kariyer sayfasında düzenli güncellenen iş ilanlarına ulaşabilirsiniz. Adaylar bu sayfa üzerinden ise kendilerine uygun olan pozisyonları görebilir ve başvuruda bulunabilirler. Bankanın sunduğu pozisyonlardan bazıları şunlardır:

TEB dolgun maaşla personel alımını başlattı

Gişe Yetkilisi ve Lise Mezuniyet Personel Alımı

TEB ayrıca gişe çalışanlarına yönelik iş ilanları da yayınlamaktadır. Kasiyerler banka şubelerinde müşterilerle doğrudan çalışırlar ve bankacılık işlemlerinin hızlı ve aynı zamanda da doğru bir şekilde yürütülmesinden sorumludurlar. Ayrıca üniversite mezunları kasiyer asistanı, çağrı merkezi temsilcisi gibi pozisyonlara da başvurabilmektedir.

TEB işe alım başvuru koşulları

TEB genel olarak aşağıdaki personeli işe almayı hedeflemektedir.

Lise mezunu, önlisans mezunu, lisans ya da yüksek lisans mezunu olunması,

Pozisyona bağlı olarak bankacılık veya ilgili sektörde mesleki deneyim,

Yeni mezunlara staj imkanı,

İyi İngilizce becerileri (Özellikle uluslararası iş sektörleri için önemlidir),

Temel ofis programlarını ve bankacılık yazılımlarını kullanabilen,

Mükemmel iletişim becerileri, takım halinde çalışabilme yeteneği, analitik düşünme, müşteri odaklılık.

TEB işe alım süreci

TEB'in personel alımında işe alım süreci adil ve şeffaftır. Başvuru formunu dolduranlar ön eleme sürecini geçtikten sonra yetkinlik bazlı mülakata davet edilecektir. Mülakat aşamasında adayın pozisyona uygunluğu değerlendirmeye alınır. Başarılı adaylara TEB ailesine katılması için iş teklifi verilecektir.

TEB'deki kariyer fırsatlarına bankanın resmi internet sitesi üzerinde yer alan kariyer bölümünden ulaşılabilmektedir. TEB, sürekli eğitim ve gelişim fırsatları sunarak çalışanlarımızın kariyer gelişimlerini desteklemektedir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

TEB istihdamına başvurular yalnızca Kariyer.net üzerinden yapılabilir. Çeşitli zamanlarda yeni duyurular yayınlanmaya devam ediyor. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz.

aşvuru adresi: https://www.kariyer.net/firma-profile/teb-1126-1370