OGM personel alımı duyuruldu! KPSS puan şartıyla başvurular açılıyor

Orman Genel Müdürlüğü'nde (OGM) 2024 yılı orman muhafaza memuru alımı ve orman mühendisi alımı kapsamında yeni bir duyuru yapıldı. Daha fazla bilgi için bu makalemizi inceleyebilirsiniz.

OGM personel alımı duyuruldu! KPSS puan şartıyla başvurular açılıyor

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından 2024 yılı Orman Muhafaza Memuru alımına yönelik yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavına girecek adayların sınav yeri ve tarihi hakkında tebliğ yayımlandı.

OGM Memur Alımı Sözlü Sınavı

OGM, Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ile Kariyer Kapısında Orman muhafaza memuru ile orman mühendisi alımı için son başvuru tarihi ile birlikte sözlü sınava giren tüm adaylar ile KPSS puanı en düşük olanlar açıklandı. Orman korucusu ve teknisyen pozisyonları için dört kat daha fazla adayın ilanı verildi.

Sıralama sonucunda KPSSP93 puanı en yüksek olarak belirlenen adaylar, 20 orman mühendisi ve 26 orman korucusu kadrosuna, planlanan kadro sayısının dört katına kadar olan adaylar ve planlanan kadro sayısının aynı puanı alan adaylar için seçilecek. İkincisi oluşturulacak ve aday, son adayla beraber sözlü ve uygulamalı sınavlara girmeye hak kazanacak. Aday listesi, sınav tarihi, saati ve yerine ilişkin bilgiler bugün OGM'de açıklandı.

OGM personel alımı duyuruldu

Kamu personeli alımı sınav takvimi

Mühendis alımına yönelik sözlü ve uygulamalı sınavlara girmeye hak kazanan adaylar. Adayların Ek:1'de belirtilen isimlere karşılık gelen tarih ve saatte sınava girebilmeleri için duyuruda belirtilen Ankara'daki adrese gelmeleri gerekmektedir. Sınav 25 Haziran 2024 Salı günü saat 09.00'da başlayacaktır.

Orman Muhafaza Memuru alıma yönelik sözlü ve uygulamalı sınavlar Muğla ilçesinde yapılacak olup, adaylar sınavlara isimlerine göre tarih ve saatte Ula Yangın Yönetim Merkezi Köprübaşı Mah. Kızlan (Gölet) Mevkii Ula/MUĞLA adresinde olmalılar. Sınav 25 Haziran 2024 Salı günü saat 09.00'da başlayacaktır.

Orman muhafaza memuru alımına yönelik duyuruya https://www.ogm.gov.tr/tr/duyurular/2024-yili-26-adet-sozlesmeli-orman-muhafaza-memuru-alimi-sozlu-ve-uygulamali-sinava-katilacak-adaylara-ait-sinav-yerleri-i%CC%87l adresinden ulaşabilirsiniz.