Masa başı çalışmak isteyene müjde! Adli Tıp Kurumu 6 ilde büro personeli alımı!

Resmi Gazete’de yayımlanan bir duyuruya göre, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında çalışmak üzere İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep ve Konya illerinde büro personeli alımı yapacak. Başvuracak adaylardan ise belirli şartlar isteniyor. İşte başvuru koşulları ve detayları hakkında bilmeniz gerekenler…

Masa başı çalışmak isteyene müjde! Adli Tıp Kurumu 6 ilde büro personeli alımı!

Adli Tıp Kurumu, büro personeli alımı için başvuru sürecini başlattı. İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Gaziantep ve Konya illerinde görev alacak personel arayışıyla, adayların e-Devlet üzerinden yapacakları başvurular için gerekli bilgiler ve şartlar açıklandı.

işe alım

ATK BÜRO PERSONELİ ALIMI GENEL KOŞULLARI

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Son başvuru tarihi olan 11 Ağustos 2024'te, 657 sayılı Kanunun 40. maddesindeki yaş koşullarını karşılamak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. (01 Ocak 1987 ve sonrasında doğanlar başvurabilir.)

c) Askerlikle ilişiği bulunmamak ya da askerlik çağına gelmemiş olmak; askerlik çağına gelmişse, muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

ç) 657 sayılı Kanunun 48/1-A/5 bendinde belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmak,

d) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, sürekli görev yapmasını engelleyecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) Kamu haklarından yoksun olmamak,

f) Başvuru tarihine kadar atanılacak pozisyon için gerekli eğitim şartlarını taşıyor olmak,

g) Arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması.

BAŞVURU DÖNEMİ VE YERLERİ

Adli Tıp Kurumu'nun büro personeli alımı için başvurular, 5 Ağustos - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecektir.

SÖZLÜ MÜLAKAT VE SONUÇLARI

Sözlü mülakatlar, İstanbul Bahçelievler'deki Adli Tıp Kurumu merkez binasında yapılacaktır. Mülakat tarihleri daha sonra duyurulacaktır. Sözlü mülakata katılmaya hak kazanan adayların boy ve kilo ölçümleri mülakat günü gerçekleştirilecektir.

Başvuru sonuçları ve diğer bilgilendirmeler Adli Tıp Kurumu'nun web sitesinde ilan edilecek ve adaylara ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

BAŞVURU VE MÜLAKAT SÜRECİ

Her aday, yalnızca bir pozisyon için başvuru yapabilir. Başvurular KPSS puanları esas alınarak değerlendirilecek ve her pozisyon için belirlenen kadronun üç katı kadar en yüksek puanı alan adaylar mülakata davet edilecektir. Mülakat sonuçları Adli Tıp Kurumu'nun resmi web sitesinde açıklanacaktır.