Garanti Bankası tecrübesiz personel alımı! 37 kadroda istihdam sağlanacak

Garanti BBVA'nın yayımladığı iş ilanlarında, 37 farklı alanda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Hem sektörde deneyimli adaylar hem de yeni mezunlar için çeşitli pozisyonlar bulunuyor. İlanlarda belirtilen şartlar ve kontenjan bilgileri hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz...

Garanti Bankası tecrübesiz personel alımı! 37 kadroda istihdam sağlanacak

Garanti BBVA, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da personel alımına hız kesmeden devam ediyor. Banka, hem yeni açılacak şubeler hem de mevcut şubelerindeki kadro ihtiyacını karşılamak amacıyla farklı departmanlarda personel alımı yapacak.

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Garanti BBVA, 1946 yılından bu yana müşterilerine kesintisiz hizmet veriyor. 922 şube, 5.197 ATM ve binlerce çalışanıyla Türkiye'nin dört bir yanına yayılan Garanti BBVA, 2019 yılında BBVA ile birleşerek daha da güçlendi. Bu köklü ve dinamik kurumda kariyer yapmak ister misin? Hadi o vakit detayları öğrenmek için haberi okumaya devam et!

garanti bankası iş ilanı

Garanti BBVA'da Kariyer Fırsatları!

Garanti BBVA, büyüyen ekibine katılacak yeni yetenekler arıyor. Eğer sen de dinamik ve yenilikçi bir ortamda çalışmak istiyorsan, bu fırsatı kaçırma! Bankanın aradığı personel kadroları şu şekilde:

  • Teknoloji ve Analitik: Altyapı Teknolojileri Mühendisi, Anti-Fraud Uzmanı, Bireysel Dijital Çözümler Uzmanı, Çözüm Mimarı, Digital Assets Hazine Yönetmeni, Dijital İş ve Ürün Geliştirme Uzmanı, Enerji Projeleri Finansmanı Uzmanı, Güvenlik Mühendisi, İş Analisti, Kitle Müşteri ve Ürün Yönetimi Yönetmeni, Likidite Ve Fonlama Dealer, Mainframe Developer, Müşteri ve Pazar Araştırmaları Yetkilisi, Ödeme Sistemleri POS Saha Satış Asistanı, Risk Çözümleri ve Strateji Uzmanı, Uygulama Servisleri Rezilyans Mühendisi, Veri ve Altyapı Çözümleri Bilgi Güvenliği Mühendisi, Veri ve İleri Analitik Veri Mühendisi, Yazılım Mühendisi
  • Satış ve Müşteri İlişkileri: Birikim ve Güvence Uzmanı (Antalya, İstanbul), Çekmeköy-Sancaktepe-Ümraniye Konut Finansmanı Saha Satış Yetkilisi, Engel Tanımayan Kariyer Müşteri Danışmanı, Head of Sales, İstanbul Müşteri İletişim Merkezi Dijital Kanallar Engelli Dostu Müşteri Temsilcisi, İstanbul-Mobil Grup Asistanı, İstanbul-Müşteri Danışmanı, Kayseri - Müşteri Danışmanı, Samsun-Müşteri Danışmanı, Sivas Müşteri İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi, Pazarlama İletişimi Yetkilisi
  • Diğer: Bireysel Ürünler İş Geliştirme Yönetmeni, Compliance Senior Manager, Hayat Sigortacılığı Ürün Geliştirme Yetkilisi, Yasal Risk Ölçme ve Geliştirme Yetkilisi

Garanti BBVA iş arayışında olanlara sadece bir iş değil, bir kariyer fırsatı sunuyor. Yeni mezun veya deneyimli olmanın fark etmediği bu ilanda senin için de doğru bir kadro bulunuyor. Sen de bankanın sağladığı staj programlarıyla sektörü keşfet, yönetici adaylığı programlarıyla liderlik özelliklerini geliştir. Eğitim olanaklarıyla kendini sürekli yenileyerek kariyer basamaklarını hızla tırman.

Garanti BBVA İş İlanında Başvuru Şartları Neler?

Garanti BBVA'da çalışmak için üniversite mezunu olmak, askerlik şartını yerine getirmiş olmak (erkek adaylar için), güvenlik soruşturmasından geçmek ve analitik düşünceye sahip olmak gibi temel şartlar aranıyor. Ayrıca, öğrenmeye açık, ekip çalışmasına yatkın ve sonuç odaklı bir profil de ilanda belirtilen noktalardan biri.

Garanti BBVA'da kariyer yapmak isteyenler için başvurular kariyer sayfamızdaki ilanları takip edilerek açık pozisyonlara başvurulabilir. Adaylar online başvuru formunu doldurduktan sonra, uygun görülmesi durumunda mülakat süreçlerine davet edilecek. Bankanın mülakatlarında hem teknik bilgi seviyenizi hem de yetkinliklerinizi değerlendirdiği de ilanda belirtilen önemli noktalar arasında yer alıyor.